Antena 3 CNN Actualitate NINGE VISCOLIT în centrul şi vestul ţării: Drumarii spun că se luptă cu morile de vânt

NINGE VISCOLIT în centrul şi vestul ţării: Drumarii spun că se luptă cu morile de vânt

NINGE VISCOLIT în centrul şi vestul ţării: Drumarii spun că se luptă cu morile de vânt
07 Dec 2013   •   17:09

Ninge viscolit în centrul şi vestul ţării. În Harghita, pe toate drumurile circulaţia a fost îngreunată. Timp de 2 ore traficul pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone a fost restricţionat între localităţile Odorheiu Secuiesc şi Miercurea Ciuc.

În judeţul Cluj, zăpada a făcut primele victime. Patru persoane au fost rănite într-un accident. Şoferul unei dube care circula cu viteză pe un drum acoperit cu polei a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un autobuz parcat. În dubă se mai aflau alte 3 persoane.

Femeia care se afla pe locul din dreapta şoferului a suferit răni grave. Toate persoanele din dubă au fost transportate la spital, dar se află în afara oricărui pericol.

În Harghita, şoferii de TIR-uri au fost traşi pe dreapta de către poliţişti din cauza viscolului. Probleme au avut şi şoferii maşinilor mici. Din cauza zăpezii de pe drum, maşinile aluneacau ca la patinoar. Drumarii din judeţ spun că se luptă cu morile de vânt. Cum înlătură zăpada de pe carosabil, cum vântul o aduce inapoi.

Poliţiştii le recomandă şoferilor ca înainte de a porni la drum să se intereseze despre condiţiile de trafic, să-şi echipeze maşinile în mod corespunzător şi să circule fără viteză.  

×
Subiecte în articol: ninge iarnă viscol drumari ninsoare ninsoare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close