Antena 3 CNN Actualitate No Mercy şi Nana concertează duminică la inaugurarea noului patinoar Kiseleff Ice Park

No Mercy şi Nana concertează duminică la inaugurarea noului patinoar Kiseleff Ice Park

No Mercy şi Nana concertează duminică la inaugurarea noului patinoar Kiseleff Ice Park
21 Dec 2008   •   19:50

Primarul Andrei Chiliman, a inaugurat, duminică seara, cel de-al doilea patinoar amenajat în aer liber din Sectorul 1 - ''Kiseleff Ice Park''.
Patinoarul are o suprafaţă de 600 de metri pătraţi şi este instalat cu ajutorul unui sistem modular cu tehnologie de ultimă generaţie. ''Kiseleff Ice Park'' este deschis publicului de luni până joi, între orele 10:00-22:00, iar de vineri până duminică, între orele 9:30-23:00. În plus, în perioada 21-25 decembrie, copiii cu vârsta până la 14 ani din Sectorul 1 vor avea accesul gratuit la patinoar.
''Kiseleff Ice Park'' este al doilea patinoar amenajat în această iarnă de Primăria Sectorului 1, după cel din Parcul Bazilescu, deschis publicului începând cu 1 decembrie.
Pentru cei mici organizatorii au pregătit o mulţime de surprize în ''Căsuţa lui Moş Crăciun'' şi o întâlnire cu Moşul care îi aşteaptă încărcat cu daruri.
De asemenea bucureştenii se vor putea bucura şi de concertele pregătite de organizatori, care se vor desfăşura pe o scenă special amenajată în vecinătatea patinoarului.
Astfel, duminică seara, în parcul Kiseleff, în încheierea seriei de evenimente organizate de Primăria Sectorului 1 în cadrul proiectului ''Magia Crăciunului'', concertează trupele No Mercy şi Nana. Acestea vor interpreta hiturile ce au făcut înconjurul lumii ani la rând. Pentru cei care preferă muzică românească, Primăria Sectorului 1 a organizat, în parcul Bazilescu, un concert special susţinut de Morandi şi Viţa de Vie, începând cu ora 19.00.
Agerpres

×
Subiecte în articol: Nana
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close