Antena 3 CNN Actualitate Operaţiunea de numărare a șuruburilor continuă la podul peste Dunăre de la Brăila | Anunţul CNAIR

Operaţiunea de numărare a șuruburilor continuă la podul peste Dunăre de la Brăila | Anunţul CNAIR

Numărătoarea șuruburilor de la podul peste Dunăre de la Brăila va continua vineri, au anunțat joi seara reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Operaţiunea de numărare a șuruburilor continuă la podul peste Dunăre de la Brăila | Anunţul CNAIR
Sursa foto: TikTok | Irinel Ionel Scriosteanu/Facebook
de Claudia Popovici    |    31 Aug 2023   •   20:15

Potrivit CNAIR, până în prezent, antreprenorul Webuild a verificat toate șuruburile de pe calea 1 a podului peste Dunăre de la Brăila

„Astăzi au fost verificate aproximativ 22.000 de șuruburi utlizate la montarea parapetului pe sensul de mers Brăila – Tulcea. Dintre acestea, 125 prezentau probleme la sistemul de prindere”, a anunțat CNAIR.

De vineri, constructorul, sub supravegherea angajaților CNAIR, va începe verificarea șuruburilor de pe calea 2, sensul de mers Tulcea - Brăila.

Șuruburi de la podul peste Dunăre de la Brăila, desfăcute cu mâna de un român: "E făcut la fantezie". Reacţia CNAIR

Operațiunea a început după apariția pe rețelele de socializare a unei filmări în care un cetățean desface cu mâna numeroase șuruburi din sistemul de prindere a unei părți metalice.

@thiagothiago055

♬ sunet original - CostiCosti

Totuşi, reprezentanţii de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) susţin că nu există niciun pericol de prăbuşire al podului şi afirmă că este treaba antreprenorului să rezolve această problemă. 

De asemenea, un europarlamentar român a anunțat că va prezenta situația și va cere explicații Comisiei Europene.

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close