Antena 3 CNN Actualitate O benzinărie din Baia Mare, la un pas de a sări în aer: Un angajat are arsuri pe 80% din corp

O benzinărie din Baia Mare, la un pas de a sări în aer: Un angajat are arsuri pe 80% din corp

O benzinărie din Baia Mare, la un pas de a sări în aer: Un angajat are arsuri pe 80% din corp
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Aug 2011   •   10:40

O benzinărie din Baia Mare a fost la un pas de a sări în aer miercuri dimineaţă din cauza unui incendiu accidental la o centrală termică. Un angajat care s-a luptat cu flăcările a ajuns la spital cu arsuri pe 80% din corp. Din fericire pompierii au reuşit să stingă focul înainte să se extindă la clădirile din jur.

Alarma s-a dat la ora patru şi zece minute, când pompierii şi echipajele SMURD au fost chemate să stingă un incendiu izbucnit la o benzinărie din Baia Mare.

În mijlocul flăcărilor se afla un angajat al benzinăriei. Se pare că tânărul de 22 de ani a încercat să stingă focul, dar i s-au aprins hainele.

După ce l-au salvat pe bărbat pompierii au continuat lupta cu flăcările. Din fericire au reuşit să le stingă la timp.

Poliţiştii şi inspectorii de la ITM au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea exploziei.

Potrivit unui oficial al grupului din care face parte benzinăria la care a avut loc incidentul, „în jurul orei 04:00 , în data de 24.08.2011, s-a produs accidental un incendiu la centrală termică“ din incinta uneia dintre sucursalele din Baia Mare.

„A fost alertat serviciul de urgenţă 112, incendiul fiind stins în timp util. Nu au fost afectate celelalte instalaţii şi clădiri din incinta benzinăriei, conform constatărilor iniţiale. În prezent benzinăria şi-a reluat activitatea“, a mai precizat oficialul.

 

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close