x close

O femeie de 90 de ani a fost jefuită de un bărbat care s-a recomandat ca angajat al unei companii de gaze

de G.S.    |    10 Mar 2013   •   11:49
O femeie de 90 de ani a fost jefuită de un bărbat care s-a recomandat ca angajat al unei companii de gaze 416 Foto: Agerpres

O femeie în vârstă de 90 de ani din municipiul Suceava a reclamat la Poliţie că i-a fost furată din casă suma de 7.000 de lei de un bărbat care s-a recomandat drept angajat al unei companii de livrare a gazelor naturale, conform Mediafax.
   
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, femeia în vârstă de 90 de ani a reclamat, sâmbătă, că în cursul zilei de vineri un bărbat, care s-a  recomandat a fi angajat la o companie de livrare a gazelor naturale, i-a furat din locuinţă suma de 7.000 de lei.
   
În acest caz poliţiştii au dispus măsuri pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.
   
Totodată, poliţiştii suceveni recomandă cetăţenilor să fie atenţi atunci când sunt abordaţi de persoane care susţin că reprezintă anumite instituţii sau că au anumite calităţi de a reprezenta anumite instituţii.
   
Poliţiştii arată că în astfel de situaţii trebuie solicitat un act de identitate şi o legitimaţie de serviciu, iar dacă prezenţa unor astfel de persoane ridică suspiciuni, cetăţenii sunt rugaţi să apeleze 112 şi să sesizeze astfel de cazuri poliţiei.

Citeşte mai multe despre:

angajat companie gaze femeie jaf
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati