Antena 3 CNN Actualitate Oferte speciale pentru iubitorii sporturilor de iarnă! Află aici cât te costă un week-end la munte

Oferte speciale pentru iubitorii sporturilor de iarnă! Află aici cât te costă un week-end la munte

Oferte speciale pentru iubitorii sporturilor de iarnă! Află aici cât te costă un week-end la munte
Sursa foto: Foto: renotahoe.about.com
28 Ian 2012   •   22:21

Muncă multă pentru drumari, clipe de coşmar pentru sinistraţi şi bătăi de cap pentru autorităţi. Am văzut faţa neplăcută a iernii. Pentru iubitorii sporturilor de sezon, însă, zăpada este o binecuvântare. Pe pîrtii se schiază excelent, iar hotelierii se-ntrec în oferte la cazare. Cu mici economii, un weekend la munte depăşeşte cu puţin 500 de lei.

Pîrtia este locul ideal pentru amatorii distracţiei în zăpadă. Dar primul lucru la care se gândesc, când îşi fac rezervările pentru weekend, este cazarea. Pe ofertele speciale este bătaia.

O zi pe pârtie se încheie aproape de fiecare dată cu un pahar de vin fiert şi o masă bună. Costă în jur de 30 de lei.

Cei care nu vin cu echipamentele de schi sau snowboard de acasă, le pot închiria chiar de la baza pârtiilor. La Poiana Braşov, un echipament complet de schi vă costă 50 de lei pe zi.

Transportul pe cablu înseamnă bani în plus. Un abonament pe o zi costă în jur de 120 de lei.

Totalul cheltuielilor depăşeşte 500 de lei, la care se adaugă costurile de transport. Dacă iubiţi sporturile de iarnă, însă, merită. Instalaţiile de zăpadă şi utilajele speciale funcţionează la turaţie maximă pentru a păstra pârtiile în cele mai bune condiţii.

Stratul de zăpadă a crescut considerabil după ninsorile din ultima perioadă. Peste un metru şi jumătate la Bâlea, 145 de centimetri în Retezat şi 96 de centimetri în Predeal. Pe scurt, în toate zonele de munte iarna e la ea acasă.

 

×
Subiecte în articol: schi poiana brasov zapada Predeal retezat
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close