Antena 3 Actualitate Gabriela Firea a publicat imagini în premieră cu viitorul pasaj Doamna Ghica: „Lucrăm intens pentru a fi gata în această toamnă”

Gabriela Firea a publicat imagini în premieră cu viitorul pasaj Doamna Ghica: „Lucrăm intens pentru a fi gata în această toamnă”

de S.T.    |    08 Iun 2020   •   21:08
Gabriela Firea a publicat imagini în premieră cu viitorul pasaj Doamna Ghica: „Lucrăm intens pentru a fi gata în această toamnă”
Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de Facebok primele imagini cu pasajul Doamna Ghica din Capitală.

„Asa va arata Pasajul Doamna Ghica! Imagini in premiera! Lucram intens pentru a fi gata in aceasta toamna. Astfel, se va rezolva problema traficului din aceasta zona foarte aglomerata - Colentina/Obor.

Pana acum, au fost realizate lucrări de relocare a utilităților si au fost efectuate lucrări de instalații pentru a putea devia traficul.

De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de sapătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe.

Este planificată branșarea la rețeaua existentă de termoficare și devierea circulației pe breteaua nouă pentru a putea fi demarate forajele pentru coloanele forate, aferente fundațiilor de la pila 1 si culeea 1.

Lucrarile sunt realizate de colegii nostri de la Trustul de cladiri metropolitane.

Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri.

Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19”, a scris Gabriela Firea, luni, pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close