Antena 3 CNN Actualitate Două pasaje supraterane din zona comercială Pallady din București, au fost deschise circulației

Două pasaje supraterane din zona comercială Pallady din București, au fost deschise circulației

Primăria Sectorului 3 a comunicat joi, 27 aprilie, că au fost deschise două pasaje supraterane nou construite, care permit traversarea zonei comerciale de la intersecția bulevardului Theodor Pallady cu strada Nicolae Teclu.

Două pasaje supraterane din zona comercială Pallady din București, au fost deschise circulației
Sursa foto: Facebook I Primaria Sectorului 3
de Ştefan Petrică    |    27 Apr 2023   •   22:44

Lucrările la cele două pasaje, unul pentru fiecare sens de mers, au început în decembrie 2022 și au fost finalizate cu patru luni mai devreme.

Costurile investiției se estimează la aproximativ 10 milioane de euro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Aceste lucrări de fluidizare a traficului sunt necesare pentru a reduce timpul petrecut în trafic și în special pentru a diminua poluarea.

Pasajele facilitează accesul în sector și ieșirea din acesta, mai ales în timpul verii când mulți oameni se îndreaptă spre destinațiile de vacanță", a declarat primarul Robert Negoiță.

Citește și: Primăria Sectorului 4 anunță consolidarea Planșeului Unirii și a Pasajului Unirii

Primăria a menționat că proiectul de fluidizare a traficului din această zonă include și un al treilea pasaj suprateran în apropierea intersecției bulevardului Theodor Pallady cu Drumul între Tarlale, care se apropie de finalizare.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close