Antena 3 CNN Actualitate Patriarhia reacționează dur în cazul bisericii vandalizate cu mesaje LGBT: Îşi scrie numele pe toate gardurile

Patriarhia reacționează dur în cazul bisericii vandalizate cu mesaje LGBT: Îşi scrie numele pe toate gardurile

Patriarhia Română a oferit o primă reacție după ce o biserică din Capitală a fost vandalizată cu mesaje LGBT, precum ”be gay”, scrise cu spray roz. Patriarhia este de părere că a fost vorba despre o ”toleranță clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT”.

Patriarhia reacționează dur în cazul bisericii vandalizate cu mesaje LGBT: Îşi scrie numele pe toate gardurile
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2021   •   17:40

Totodată, Poliția Capitalei a anunțat că a deschis dosar penal pentru distrugere în cazul bisericii din parcul IOR.

”Toleranţa clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, loveşte din nou. Şi face ceea ce ştie ea mai bine: vandalizează, murdăreşte, expectorează mesaje groteşti şi, în accese de supremă inteligenţă, îşi scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe pereţii frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în Parcul bucureştean IOR.

Doar un exemplu strident dintr-un lung şir de acte violente dictate şi întreţinute de o hidoasă ideologie (neomarxistă) eminamente anticreştină, aplaudată pe alocuri inclusiv mediatic, care infestează progresiv şi progresist mediul universitar şi social occidental, dar care, în virtutea mimetismului deja consacrat la noi, îşi găseşte, iată, adepţi şi în România. Din fericire nu în România profundă, a majorităţii oamenilor normali şi de bun-simţ, ci în aceea, insulară, a unor personaje ce nu sunt obişnuite să ţină în mână o carte, ci doar un spray cu vopsea de graffiti. Salvarea lor, ca şi a noastră a tuturor o reprezintă constant educaţia în spiritul valorilor firescului, ale culturii autentice şi, desigur, fertila credinţă în Dumnezeu”, este mesajul transmis de Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhie Române.

O biserică din Capitală, vandalizată

Sociologul Gelu Duminică a postat imaginile pe o rețea socială.

Aceste imagini ma cutremura! A cere respect fără oferi respect, este doar fariseim.

A scrie pe o biserica, și pe icoane, cu vopsea, știu eu ce mesaje, nu poate decât inflama spiritele și întări dihonia. Și sunt sigur ca asta s-a dorit! Sper sa avem înțelepciunea sa nu intrăm în jocul celor ce se hrănesc cu demonii noștri!

Nu știu cine a făcut asta, însă gestul este impardonabil. Sper ca cei vinovați sa fie găsiți cat mai repede și sa plătească pentru ceea ce au facut!

În filmare este Biserica Titan Parc”, scrie Gelu Duminică pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Patriarhia Romana biserica vandalizata
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close