Antena 3 CNN Actualitate Piaţa Constituţiei va fi închisă în perioada 3-7 iunie, pentru pregătirea concertului Sting

Piaţa Constituţiei va fi închisă în perioada 3-7 iunie, pentru pregătirea concertului Sting

Piaţa Constituţiei va fi închisă în perioada 3-7 iunie, pentru pregătirea concertului Sting
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Iun 2011   •   18:51

Piaţa Constituţiei va fi închisă în perioada 3-7 iunie şi se vor aplica o serie de restricţii de circulaţie pentru amenajarea zonei care va găzdui pe 6 iunie concertul lui Sting, din cadrul turneului european Symphonicity, informează Agerpres.

Astfel, între 3 şi 7 iunie, în intervalul orar 07.00 - 23.00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe banda I în alveolele de lângă Piaţa Constituţiei, între Bd. Libertăţii şi Bd. Unirii.

Începând din 6 iunie, ora 13.00 şi până pe 7 iunie, ora 6.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii, între Bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei.

Pe 6 iunie, în ziua concertului, accesul publicului se va face începând cu ora 18.00, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite, la fiecare dintre cele două porţi de acces urmând a fi amplasat şi un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile. Accesul publicului în spaţiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.

Sting se va afla pentru a treia oară în România şi va susţine un concert "cu greutate", întreaga scenă, adusă din Olanda special pentru acest eveniment, fiind concepută să susţină nu mai puţin de 14.000 de kilograme de echipamente, instrumente şi muzicieni.

×
Subiecte în articol: Piata Constitutiei
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close