Antena 3 CNN Actualitate Schimbare istorică la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Şoferii români au aşteptat asta ani în şir!

Schimbare istorică la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Şoferii români au aşteptat asta ani în şir!

Începând din decembrie, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor lansează un nou serviciu online, pentru facilitarea plăților reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatul de înmatriculare și autorizației de circulație provizorie.

Schimbare istorică la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Şoferii români au aşteptat asta ani în şir!
de Gabriel Dano    |    09 Dec 2020   •   14:10

Plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăți sau la finalizarea programării online la ghișeu, utilizând cardul bancar.

Pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghiseul.ro dovada plății nu este necesară.

Direcția precizează într-un comunicat că sistemul de plata funcționează permanent, procesarea si validarea sunt rapide, verificare automata, nu este necesară prezentarea dovezii la plată la ghiseu, iar comisioanele la tranzacții eliminate. Datele de plată online nu vor fi accesibile și nu vor fi stocate de DRPCIV.

 

 

×
Subiecte în articol: DRPCIV
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close