Antena 3 CNN Actualitate Purtător de cuvânt Poliția Română, despre mașinile de pe contrasens pe A2: ”Mai mulți șoferi au fost identificați”

Purtător de cuvânt Poliția Română, despre mașinile de pe contrasens pe A2: ”Mai mulți șoferi au fost identificați”

Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a declarat că o parte dintre șoferii care au mers pe contrasens pe autostrada A2 și A4, în Constanța, au fost identificați.

Purtător de cuvânt Poliția Română, despre mașinile de pe contrasens pe A2: ”Mai mulți șoferi au fost identificați”
de Andreea Ştefan    |    20 Iul 2021   •   12:07

”Chiar în aceste momente, colegii mei din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București-Constanța fac verificări pentru depistarea persoanelor, pentru că o parte din ele au fost identificate, se știe identitatea acestora și domiciliul și se fac verificări pentru depistarea lor și pentru luarea măsurilor legale.

În acest caz, pentru fapta pe care au comis-o, vor fi sancționați și contravențional, însă li se vor reține și permisele de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3 Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Georgian Drăgan a fost întrebat dacă există sisteme de monitorizare pe autostrada A2 sau au făcut acele verificări în baza filmulețelor realizate de șoferii participanți la trafic, iar acesta a răspuns:

”Pe autostradă sunt și camere ale administratorului drumului, care pot fi folosite la nevoie, însă, în situația de față, vorbim de aceste imagini ale mai multor participanți la traficul rutier, care au fost vizionate de colegii mei și au fost identificate autoturismele respective și conducătorii acestora și vor fi luate măsurile legale în acest caz”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Zeci de mașini filmate pe contrasens, pe autostrada A2 și A4, în Constanța. Poliția caută șoferii

Zeci de șoferi au fost surprinși circulând pe contrasens, pe autostrada A2 și A4, în apropiere de Constanța.

Un șofer care mergea pe sensul Constanța - București a surprins întâmplarea extrem de neobișnuită de pe autostrada A2 și A4.

Câţiva şoferi n-au mai ţinut cont de niciun fel de regulă şi au pornit spre mare pe contrasens. Unii pe banda de urgenţă, alţii chiar pe banda întâi.

În imagini se văd cel puțin 20 de maşini care circulă pe contrasens, spre disperarea şoferilor care se îndreptau regulamentar spre Bucureşti.

Iar explicaţia a fost la fel de halucinantă precum gestul în sine: şoferii s-au temut că pe sensul spre Constanţa ar putea exista un blocaj.

×
Subiecte în articol: Georgian Drăgan contrasens
Parteneri
Sondajul care dă peste cap scena politică!
x close