Antena 3 CNN Actualitate Ponta, despre atacul terorist de la Boston: Un moment care arată cât de important e parteneriatul României cu SUA

Ponta, despre atacul terorist de la Boston: Un moment care arată cât de important e parteneriatul României cu SUA

Ponta, despre atacul terorist de la Boston: Un moment care arată cât de important e parteneriatul României cu SUA
de S.T.    |    16 Apr 2013   •   14:18

Premierul Victor Ponta şi-a exprimat compasiunea şi solidaritatea cu victimele atacului terorist de la Boston şi a afirmat că astfel de acte arată "cât de important este parteneriatul cu SUA, cu lumea occidentală".

"În numele României vreau să prezint condoleanţe, dar şi solidaritate. Este un moment în care România realizează cât de important este angajamentul în parteneriarul strategic cu Statele Unite ale Americii, cu lumea occidentală. Suntem aliaţi în faţa unor duşmani comuni", a spus premierul.

IMAGINI ŞOCANTE din Boston. Investigatorii caută "semnătura" bombelor utilizate


"Orice efort şi sacrificiu pe care România l-a făcut şi îl face în continuare alături de aliaţii noştri este justificat. Încă o dată vreau să spun că suntem alături de partenerii noştri şi trebuie să fim în continuare, într-o lume care se confruntă cu evenimente de acest gen", a mai spus Ponta, marţi, la începutul şedintei săptămânale de Guvern.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, marţi dimineaţă, că printre victimele exploziilor care au avut loc la maratonul de la Boston nu au fost identificaţi cetăţeni români.


VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE ATACUL CU BOMBA DIN BOSTON


×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close