Antena 3 CNN Actualitate Poşta dă milioane de euro pe calculatoare. Instituţia spune că nu întrece concurenţa, pentru că nu are computere

Poşta dă milioane de euro pe calculatoare. Instituţia spune că nu întrece concurenţa, pentru că nu are computere

Poşta dă milioane de euro pe calculatoare. Instituţia spune că nu întrece concurenţa, pentru că nu are computere
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    30 Apr 2014   •   12:48

Poşta Română se plânge că din cauza calculatoarelor vechi nu mai face faţă concurenţei. În consecinţă, va cheltui 17 milioane de euro pentru ca să cumpere tehnologie nouă.

Reprezentanţii companiei se laudă că au avut profit în primele două luni din acest an, aşa că au de unde să ia banii pentru investiţii, a spus purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dan Dumitrescu, miercuri, la Antena 3. Asta deşi sumele care s-au încasat până acum nu au fost calculate şi nu se ştie dacă pot acoperi cheltuielile programate deja.

 
Deşi e aproape să stingă lumina, conducerea companiei Poşta Română cheltuieşte aproape 4 milioane de euro pentru servicii de transmisii de date, interconexiune şi internet.
 
Ca şi cum asta nu ar fi de ajuns, responsabilii de la Poşta Română au decis că îşi pot permite şi nişte computere noi cu accesoriile necesare, plus mobilierul pentru aceste aparate în valoare de aproape 17 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: Posta Posta Romana
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close