Premiu de 15.000 de lei la concursul "Fii primar pentru o zi", organizat de Antena 3 în ziua alegerilor

de Alin Tarnovschi    |    27 Sep 2020   •   19:40
Premiu de 15.000 de lei la concursul "Fii primar pentru o zi", organizat de Antena 3 în ziua alegerilor

Duminica aceasta, Antena 3 vă oferă o şansă unică. "Fii primar pentru o zi", este numele concursului care dă posibilitatea fiecărui telespectator să câştige un salariu de primar de municipiu.

15.000 de lei, leafa pe o lună a unui primar, pot fi câştigaţi de dumneavoastră într-o singură zi - în ziua votului. Pentru a vă putea înscrie în competiţia Antena 3, este de ajuns să descărcaţi aplicaţia Sinteza Zilei din magazinul Google play sau din Apple Store.

Aplicația poate fi descărcată aici (Google Play) sau aici (App Store).

Acolo veţi găsi la fiecare 60 de minute o întrebare al cărei răspuns îl puteţi da numai urmărind programele Antena 3, pentru că în fiecare oră vom furniza indicii pentru răspunsul la întrebarea orei urmatoare.

Aşadar contează şi atentia, dar şi rapiditatea cu care răspundeţi.

"Fii primar pentru o zi şi câştigi salariul de primar pentru o lună", e noua provocare lansată de Antena 3 pentru ziua votului. Staţi cu ochii pe noi!

Mii de oameni au răspuns provocării Antena 3. Câștigătorul va fi anunțat în curând

Foarte mulți români au încercat să câștige salariul unui primar pe o lună, într-o singură zi. Peste 4.000 de persoane s-au înscris în concursul Antena 3 și am avut peste 12.000 de răspunsuri corecte. Întrebarea cu cele mai multe răspunsuri corecte a fost: „România are 889 de kilometri de autostradă. Câţi centimetri de autostradă revin unui român?”, întrebare la care peste 2.000 de români au oferit răspunsul corect. Aplicația a fost descărcată cel mai mult de dimineață, între orele 9:00 și 10:00.

Câștigătorul concursului va fi anunțat în curând, așa că dacă ați participat la acest conscurs stați cu telefonul lângă dumneavoastră.

Mii de oameni au răspuns provocării Antena 3

Întrebările din concurs

1. În ce localitate, în afară de Bucureşti, sunt cei mai mulţi candidaţi la funcţia de primar?

Variante de răspuns:

Suceava
Maramureş
Braşov Tulcea
Constanţa - CORECT

2. Care este cel mai frecvent nume de candidat înscris la scrutinul de astăzi?

Variante de răspuns:

Popa
Pop - CORECT
Popescu
Stoica
Bucșă

3. Ce țară a organizat primele alegeri în timpul pandemiei de coronavirus?

Variante de răspuns:

Franţa
Coreea de Sud
Croaţia
Israel - CORECT
Rusia

4. În ce judeţ s-au înscris în cursa electorală cei mai mulţi candidaţi independenţi?

Variante de răspuns:

Brașov - CORECT
Dolj
Cluj
Iași
Argeș

5. Ce salariu are un primar de oraş, cu populaţia cuprinsă între 20.000 şi 50.000 de locuitori?

Variante de răspuns:

7.800 de lei - CORECT
8.700 de lei
7.000 de lei
6.700 de lei
8.300 de lei

6. România are 889 de kilometri de autostradă. Câţi centimetri de autostradă revin unui român?

Variante de răspuns:

14 cm
8 cm
4 cm - CORECT
12 cm
6 cm

7.  Care este judeţul din România unde s-a înregistrat cea mai mare creştere a cifrei de afaceri?

Variante de răspuns:

Brașov 
Cluj
Constanța 
Prahova - CORECT
Ilfov 

8. Ce țară și-a mai chemat astăzi cetățenii la urne? 

Variante de răspuns:

Statele Unite 
Elveția - CORECT
Croația
Germania
Ungaria

9. Ce salariu are un primar de comună cu până la 3000 de locuitori?

Variante de răspuns: 

5.500 de lei
6.200 de lei
5.200 de lei - CORECT
4.500 de lei
4.800 de lei 

10. În câte localităţi din România s-au înscris doar trei candidaţi în cursa electorală pentru Primărie?

Variante de răspuns: 

717 localități - CORECT
750 de localități
400 de localități 
517 localități 
600 de localități 

Regulamentul concursului "Fii primar pentru o zi" de la Antena 3

CONDIŢIILE DE PARTICIPARE

- Pot participa la concurs toţi cetăţenii români şi străini cu vârsta mai mare de 18 ani;

- Participarea la concurs nu este condiţionată de plata unei taxe;

- Desemnarea câştigătorului nu se va face prin tragere la sorţi, ci pe baza unui punctaj calculat automat de aplicaţie pe baza corectitudinii răspunsului şi a rapidităţii răspunsului.

ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS

Aplicaţia "Sinteza Zilei" poate fi descărcată din magazinele Google Play şi Apple Store, gratuit şi poate fi folosită doar de utilizatorii cu vârstă peste 18 ani.

Pentru folosirea aplicaţiei este nevoie de consimţământul utilizatorului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, consimţământ care este cerut imediat după instalare.

DURATA CONCURSULUI

- Concursul va începe duminică, 27 septembrie 2020, la ora 09:00 ora României şi se va încheia duminică, 27 septembrie 2020 la ora 19:00 ora României.

MODUL DE DESFĂŞURARE AL CONCURSULUI

- Utilizatorii care s-au înscris în concurs trebuie să urmărească programele Antena 3 pe toată perioada desfăşurării concursului, în ziua alegerilor;

- Pentru a participa, competitorii trebuie să răspundă la un set de 10 întrebări, care vor fi lansate câte una în fiecare oră, începând cu ora 10:00.

- Ultima întrebare este lansată în ora 19:00. Întrebarea va fi difuzată pe postul de televiziune Antena 3 şi postată instantaneu pe aplicaţia Sinteza Zilei.

- Răspunsul la întrebare se regăseşte în programul Antena 3 din ora precedetă lansării întrebării. Acesta va fi marcat vizibil pe ecran cu cuvântul INDICIU.

- Primul indiciu va fi facut public la ora 9:00, iar ultimul indiciu la ora 18:00.

- Utilizatorul va răspunde în aplicaţia Sinteza Zilei la întrebare folosind indiciul, iar dacă răspunsul va fi validat, aplicaţia va înregistra ora exactă când a fost dat şi punctajul primit de utilizator.

- Pentru fiecare întrebare este alocat un număr de puncte condiţionat de corectitudinea şi rapiditatea răspunsului;

- Primul utilizator care va răspunde corect, va primi în cont 10 puncte. Următorii utilizatori vor primi 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, respectiv 1 punct.

- Mecanismul de alocare a punctelor se repetă la fiecare întrebare, acestea fiind cumulate la finalul zilei de concurs. Utilizatorii care nu sunt pe primele zece locuri, nu vor primi niciun punct, dar vor avea posibilitatea sa acumuleze puncte dacă se încadrează în primele zece locuri la întrebările următoare.

- Lipsa unui răspuns la una dintre întrebări nu atrage după sine descalificarea din concurs.

CUM SE CÂŞTIGĂ

- Câştigătorul concursului va fi înştiinţat în cel mult 6 de ore de la oprirea concursului printr-o notificare primită în cadrul aplicaţiei şi va fi anunţat public în cadrul programelor Antena 3. După primirea notificării, utilizatorul trebuie să furnizeze datele de identificare, nume, prenume, număr de telefon mobi, adresă de e-mail pentru a intra în posesia premiului în intervalul celor 24 de ore de la emiterea notificării;

- În cazul în care câştigătorul nu furnizează datele de identificare in intervalul mentionat se va repeta procedura pentru cel de-al doilea clasat conform punctajului din aplicaţie;

- În cazul în care sunt mai mulţi utilizatori care au exact acelasi punctaj in aplicaţie şi sunt declaraţi câştigători, valoarea premiului va fi divizată la numărul de câştigători validaţi;

ÎNCASAREA PREMIULUI

- Premiul va fi acordat, dupa validarea castigatorului/castigatorilor, iar sumele aferente vor fi livrate în contul bancar pus la dispoziţie de utilizator/utilizatori în termen de 7 zile de la validare.

x close