Antena 3 Actualitate Prima reacție a lui Octavian Bellu, acuzat de Maria Olaru că le-ar fi bătut pe gimnaste: "Poate scrie la finalul cărții..."

Prima reacție a lui Octavian Bellu, acuzat de Maria Olaru că le-ar fi bătut pe gimnaste: "Poate scrie la finalul cărții..."

01 Iun 2016   •   12:12
Prima reacție a lui Octavian Bellu, acuzat de Maria Olaru că le-ar fi bătut pe gimnaste: "Poate scrie la finalul cărții..."

Fostul antrenor Octavian Bellu a avut o primă reacție după dezvăluirile făcute de Maria Olaru în volumul său de memorii "Preţul aurului. Sinceritate incomodă".

Întrebat de republica.ro despre acuzațiile fostei gimnaste privind bătăile de la lotul național, Bellu a evitat să dea un răspuns clar.

"Eu am mai auzit de practicile astea și de pe vremea lui Bela, am citit și cartea Nadiei, văd că Nadia n-a revelat astfel de situații, probabil că au fost, nu știu. Până nu citesc cartea nu pot să vă spun nimic”;

"Nu fac niciun comentariu, că m-am mai lansat în comentarii la alte cărți înainte care au făcut astfel de revelații, după care discutând cu persoana respectivă n-a spus, n-a făcut, n-a scris, a fost interpretat. Așa poate să mă întrebe dacă mi-am bătut fata sau i-am dat o palmă la fund când avea șase ani. Mie mi se pare puțin bizar, că acum când gimnastica trece prin momentele prin care trece apare o astfel de carte. De ce n-a apărut acum 10 ani?";

"Vedeți, n-a apărut nicio carte scrisă de un antrenor, ca să se vadă cât suferă un antrenor, plecat de acasă zeci de ani de zile și făcând o activitate care îi cere mult consum nervos. Dacă ea acum regretă că a făcut gimnastică și a fost campioană mondială și olimpică, este altă situație. A apărut în toată lumea, de fapt este o modă. În toată lumea au apărut cărți cu astfel de povești. Eu vreau să văd cartea, a mai fost o carte în care după ce s-au spus nu știu câte bazaconii scria la sfârșit: Această carte este un pamflet".

Iată ce scrie fosta gimnastă Maria Olaru în cartea autobiografică "Prețul aurului. Sinceritate incomodă".

"La sfârşitul şedinţei de pregătire, îl aud pe dl. Bellu: «Olaru, ia vino-ncoace!… Ce-i asta la tine? Tu crezi că pentru tine ar plânge vreuna?». Şi iar… jart… trosc, mi-a îndesat câteva palme de învăţătură. Şi are dl. Bellu o mână grea!… Dar dreptate a avut: niciuna dintre fete, deşi se petrecuse sub ochii lor, nu a reacţionat în vreun fel. Nu le privea pe ele".

×
Subiecte în articol: Octavian bellu maria olaru

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close