Antena 3 CNN Actualitate Dorin Chirtoacă, prima reacție după apariția pe Internet a unui filmuleț compromițător din garajul primăriei - VIDEO

Dorin Chirtoacă, prima reacție după apariția pe Internet a unui filmuleț compromițător din garajul primăriei - VIDEO

Dorin Chirtoacă, prima reacție după apariția pe Internet a unui filmuleț compromițător din garajul primăriei - VIDEO
Sursa foto: Foto captura YouTube
12 Sep 2016   •   17:47

Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a avut o primă reacție pe Facebook după apariția în presă a unui filmuleț în care ar apărea în stare de ebrietate, alături de mai mulți bărbați, într-un garaj.

În aceste imagini, Dorin Chirtoacă apare dansând, înjurând și ciocnind pahare de tărie cu mai mulți bărbați.

Chirtoaca garaj...

Stiam sau cel putin presupunean ca pot sa apara aceste imagini, cel mai probabil sunt din geanta furata asta iarna... Suntem oameni cu totii, ne permitem sa ne distram, uneori poate mai deochiat. Undeva, intr-o sticla, a mai ramas cognac de atunci pana astazi, pentru cine doreste. Este in garajul de jos, din curte, in spalatoria primariei, nu in localuri de lux etc. Da, a fost vreo 3-5 ani in uma, intr-o iarna, pe la o bucata de noapte. Am ascultat si muzica ruseasca, muzica nu are treaba cu politica si restul. Am ascultat "Liuba" inca din studentie, sunt reprezentativi pentru rusi, chiar mi-au placut. E drept, ca de cand cu Crimeea - mai greu. Oricum cu "Desteapta-te romane" o sa mergem inainte. Acasa ne-am dus pe jos, nu cu masinile, chiar daca ne plimbasem prin curte cu ele. Ca atare, tine de activitatile private ale unor oameni. Dar oricum, vizionare placuta! Chiar multumim, cu aceasta ocazie, o sa restabilim arhiva.

Inteleg ca este aruncata in contextul sedintei de maine din Consiliul Municipal Chisinau cu privire la revocare si referendum, ca sa aiba argumente si sa incerce sa acumuleze cele 34 de voturi necesare. Rezulta deci, ca toate celelalte argumente au cazut, a ramas demiterea doar pentru relaxarea din garaj... In pat sau la WC nu va bagati? Succes baieti!”, a scris pe Facebook Dorin Chirtoacă.

 

×
Subiecte în articol: dorin chirtoacă
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close