Antena 3 CNN Actualitate Primar si viceprimar din Satu Mare, înjunghiați de un susținător

Primar si viceprimar din Satu Mare, înjunghiați de un susținător

Situație halucinantă la primăria din Certeze, Satul Mare. Un bărbat cu un cuțit a intrat în primărie și a avut o dispută cu primarul și viceprimarul. Pe primar l-a înjunghiat mai ușor, iar pe subalternul său mai grav.

Primar si viceprimar din Satu Mare, înjunghiați de un susținător
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    30 Iul 2020   •   15:47

Dispute vechi între agresor și aleși

Pe agresor îl cheamă Stan Ioan și ar fi un susținător al primarului. Aveau dispute mai vechi între ei. Agresorul e deja reținut, iar răniții duși la spital.

Potrivit informațiilor în momentul de față se face cercetare la fața locului. Vicepriamarul a fost rănit la mână și a fost dus la spital de urgență. Probabil agresorul era băut și a venit în biroul primarului, era foarte nervos, vorbea repede, nu intelegea ce vorbește. 

“Am fost sesizați in jurul orei 14.00 despre faptul că un bărbat de 50 de ani din Certeze, ar fi agresat alți 3 bărbați, in timp ce se afla in Primăria din loc Certeze iar pe o a patra persoana ar fi ranit-o la mâna stângă cu un corp ascuțit. In acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Din datele de la această oră, leziunile suferite de cele 4 persoane sunt superficiale și nu le-a fost pusă viața în pericol”, se arată într-un comunicat transmis  de IPJ Satu Mare.

×
Subiecte în articol: Satu Mare injunghiati primarie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close