Antena 3 CNN Actualitate Primăria Sectorului 4 din Bucureşti strânge donaţii pentru sinistraţii turci

Primăria Sectorului 4 din Bucureşti strânge donaţii pentru sinistraţii turci

Primăria Sectorului 4 din București pune la dispoziție un spațiu dedicat pentru colectarea ajutoarelor destinate sinistraților din Turcia, afectați de cutremure. Locaţia va fi deschisă, începând de astăzi. Din acest loc, toate bunurile colectate vor fi transportate către zonele cele mai grav afectate de seisme.

Primăria Sectorului 4 din Bucureşti strânge donaţii pentru sinistraţii turci
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Feb 2023   •   12:04

Donaţiile vor fi colectate de primăria Sectorului 4 până pe 17 februarie, între orele 08:00 și 20:00, la Liceul Tehnologic Dacia situat pe strada Grigore Marin nr. 42 - 44.

În incinta acestei unități de învățământ a fost amenajat un spațiu dedicat în care se vor colecta ajutoarele destinate sinistraților.

Oamenii pot aduce obiecte de îmbrăcăminte - paltoane, geci, haine groase - produse de igienă și de curățenie, alimente neperisabile, dar și baterii, lanterne, pături sau saci de dormit. Totodată, dacă au posibilitatea, aceștia pot dona corturi, paturi pliabile și saltele, precum și generatoare, radiatoare și aeroterme.

În fața acestei catastrofe nimeni nu poate rămâne indiferent.

Prin urmare, Sectorul 4 al Municipiului București se alătură eforturilor comunității internaționale și va trimite în cel mai scurt timp, în zona afectată de cutremure, mai multe TIR-uri cu tot ce este nevoie, atât pentru a ușura intervenția dificilă a salvatorilor, cât și pentru amenajarea în condiții optime a campusurilor pentru sinistrați.

"În primul rând, transmit condoleanțe familiilor îndoliate în urma cutremurelor de luni dimineața, din sudul Turciei. Comunitatea Sectorului 4 le este alături și oferă sprijinul necondiționat celor care suferă în aceste momente și care au rămas fără adăpost. Am luat decizia, ca în cel mai scurt timp, de aici, din Sectorul 4, să plece către zonele afectate camioane cu materiale de prim ajutor de care oamenii au mare nevoie", a transmis primarul Daniel Băluţă.

Toți cei care vor să ajute poporul turc, greu încercat în aceste zile, sunt rugați să sune la numărul de telefon 021.9441.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close