Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu maşina incendiată vineri noapte, în Capitală

Primele imagini cu maşina incendiată vineri noapte, în Capitală

Primele imagini cu maşina incendiată vineri noapte, în Capitală
Sursa foto: Foto: VideoNews
23 Feb 2013   •   15:00
Update 15:00 - Antena 3 a prezentat, în exclusivitate, primele imagini cu maşina incendiată vineri noapte, în Capitală. Imaginile au fost trimise la Antena 3 de către un martor care a recunoscut că nu ştie detalii, că nu a observat ceva ieşit din comun. "Ce am remarcat, totuşi, a fost reacţia foarte promptă a poliţiei. Cred că a venit un echipaj în maxim trei minute", a eplicat martorul.

O maşină parcată pe o stradă din Capitală a fost distrusă. Explozia s-a produs în cursul nopţii, conform reporterului Antena 3, Marius Popescu.

Martorii au povestit că evenimentul a avut loc în jurul orei 01:00. "Se pare că ar fi ajuns o altă maşină, care ar fi parcat cinci minute lângă cea incendiată şi, ulterior, a demarat în trombă. Există o anchetă în plină desfăşurare, pentru a se stabili ce explozibil s-a folosit", a explicat reporterul Antena 3.



Sursele Antena 3 susţin că maşina distrusă ar aparţine unui angajat al MAI implicat în descinderile recente asupra clanurilor "Cămătarii" şi "Sportivii".

Alexandru Niculae, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat, pentru Antena 3, că proprietarul maşinii nu este angajat al MAI şi nu există o legătură între acesta şi clanurile menţionate.

Vreau să mai fac o corectare. Este impropriu spus 'maşină explodată', colegii mei încă fac cercetări, nu ştim dacă este vorba de o explozie sau o incendiere. Există posibilitatea şi ca maşina să ia foc din cauza unui scurt-circuit, aşa cum se mai întâmplă. Vă repet, suntem la începutul verificărilor. O să vă oferim toate informaţiile când o să le avem.

Ştire în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: masina angajat MAI atentat explozibil
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close