Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu, despre Florin Condurăţeanu: ”Florin era cel mai sensibil, cel mai cald! A făcut mult bine în viață!”

Dan Voiculescu, despre Florin Condurăţeanu: ”Florin era cel mai sensibil, cel mai cald! A făcut mult bine în viață!”

”Florin era cel mai sensibil, cel mai cald”, sunt cuvintele cu care profesorul Dan Voiculescu a ales să îl descrie pe regretatul jurnalist, Florin Condurățeanu.

Dan Voiculescu, despre Florin Condurăţeanu: ”Florin era cel mai sensibil, cel mai cald! A făcut mult bine în viață!”
de Laura Dinu    |    01 Iul 2021   •   11:44

Am auzit cu tristețe vestea trecerii în neființă a lui Florin Condurăţeanu. Îmi pare tare rău, transmit condoleanțe familiei.

Era unul din membrii trepiedului cu care am început televiziunea în 1991: era Dan Diaconescu, Marius Tucă şi el. Dintre toţi, Florin era cel mai sensibil, cel mai cald. Nu trecea o săptămână să nu vină la mine cu o rugăminte. Nu pentru el, pentru alții.

A făcut mult bine în viață și Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui. În astfel de momente, cea mai bună este tăcerea”, a declarat profesorul Voiculescu, la România TV

Jurnalistul Florin Condurăţeanu, înmormântat joi la Cimitirul Bellu din Bucureşti

Îndrăgitul jurnalist Florin Condurăţeanu este condus, joi, pe ultimul drum. Ceremonia de înmormântare va avea loc de la ora 12.00, la Cimitiriul Bellu din Bucureşti.

Ziua despărţirii de Florin Condurăţeanu este marcată de un program lung. Încă de la ora 9.00 dimineața a avut loc o slujbă religioasă la Capela Cimitirului Bellu unde se află depus.

Trupul neînsuflețit a fost adus miercuri seară, din Sala de Marmură de la Casa Presei, unde oamenii au avut ocazia să îşi ia rămas bun. Foarte multe persoane au venit să îi aducă un ultim omagiu, personalități din diverse domenii, dar şi oameni simpli. Cu toţii vorbeau despre același lucru - bunătatea lui Florin Condurăţeanu şi ajutorul necondiționat pe care îi oferea de fiecare dată când cineva avea nevoie de el. 

Astăzi la ora 12.00 va începe slujba de înmormântare, oficiată de un număr mare de preoți, urmând ca undeva în jurul orei 13.30 trupul lui Florin Condurăţeanu să fie coborât în pământ.

Familia se așteaptă ca la ceremonie să participe un număr mare de persoane, desigur în condiții de distanțare şi respectare a regulilor pandemiei.

Ţuţu ne-a părăsit chiar de Ziua Ziaristului Român  

În vârstă de 78 de ani, Ţuţu, aşa cum îi spuneau toţi cei care îl cunoșteau, ne-a părăsit chiar de Ziua Ziaristului Român, pe 28 iunie.Florin Condurăţeanu a lucrat atât în presa scrisă, cât şi în televiziune, având peste 40 de ani de carieră jurnalistică.

Răzvan Condurățeanu, fiul regretatului jurnalist, s-a declarat impresionat de avalanșa de reacții pe care a generat-o moartea tatălui său.

"Vreau să vă spun că mie nu mi-a venit să cred ce a însemnat Florin Condurățeanu pentru România. Florin Condurățeanu a fost un om deosebit, un jurnalist deosebit, a iubit foarte mult oamenii, întotdeauna a ajutat foarte mult în România și aceste informații pe care eu le știam, dar aceste 10 - 20% din ceea ce am aflat în aceste zile, am rămas profund impresionat și nu mi-am dat seama că tatăl meu este așa. Va rămâne o forță pentru România".

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu Florin Condurățeanu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close