Antena 3 Actualitate Profesorul acuzat de viol de la "Jean Monnet", executat silit de bancă

Profesorul acuzat de viol de la "Jean Monnet", executat silit de bancă

07 Feb 2012   •   18:07
Profesorul acuzat de viol de la "Jean Monnet", executat silit de bancă
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro

La o lună de la eliberarea din arest, profesorul de la licerul Jean Monnet, acuzat de relaţii sexuale cu o elevă, are din nou probleme.  De această dată de ordin financiar.

Dan Octavian Vişan este executat silit de o bancă, pentru trei împrumuturi pe care le achita însă mama lui. Profesorul de sport a fost foarte surprins să afle că este din nou târât în judecată, pentru că este la zi cu plăţile.

Vişan a făcut trei credite la aceeaşi bancă, două carduri şi un împrumut de nevoi personale, în valoare de zece mii de lei. Cât timp a fost în arest, ratele i-au fost plătite de mama lui.

Se pare că instituţia a recurs la executare în încercarea de a obţine din salariul profesorului o rată mai mare decât suma renegociată de Maria Vişan.

Executorii bancari au scăpat însă din vedere că Dan Octavian Vişan are interdicţia să profeseze şi nu mai primeşte salariu. Cel puţin pe timpul judecării procesului pentru relaţii sexuale cu fosta lui elevă. Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close