Antena 3 CNN Actualitate Profesorul de sport de la liceul Jean Monnet, acuzat de întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră, a fost trimis în judecată

Profesorul de sport de la liceul Jean Monnet, acuzat de întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră, a fost trimis în judecată

Profesorul de sport de la liceul Jean Monnet, acuzat de întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră, a fost trimis în judecată
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
15 Dec 2011   •   13:06

Procurorii au finalizat cercetările în cazul profesorului de la Jean Monnet. Dan Octavian Vişan a fost trimis în judecată pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră.

Profesorul de la Jean Monnet a fost arestat pe 18 noiembrie, după ce tatăl uneia dintre elevele sale a făcut o plângere la poliţie în care îl acuza de viol. Medicii legişti au infirmat însă această ipoteză. Cadrul didactic a recunoscut totuşi că a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, consimţite.

Primul termen în proces a fost stabilit pentru 10 februarie, anul viitor. Profesorul a fost suspendat din funcţie până la finalizarea anchetei. El riscă să piardă şi dreptul de a preda.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a demarat propria anchetă, pentru a afla în ce condiţii a fost organizată excursia şi cum s-a întâmplat totul.

Peste două zile, expiră mandatul de arestare preventivă de 29 de zile emis pe numele profesorului. Magistraţii decid azi daca Dan Octavian Vişan va ramâne în spatele gratiilor sau va fi judecat în stare de libertate.




×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close