Antena 3 CNN Actualitate Profeție biblică în războiul Israel-Hamas, concentrată pe Ierusalim: "Super-semnul care a făcut ceasul profetic să ticăie"

Profeție biblică în războiul Israel-Hamas, concentrată pe Ierusalim: "Super-semnul care a făcut ceasul profetic să ticăie"

O profeție biblică făcută acum 2.500 de ani riscă să devină realitate în contextul războiului din Israel- Fâşia Gaza. Detaliile şi punctul central al evenimentelor din timpul sfârșitului, descris în cartea sfântă.

Profeție biblică în războiul Israel-Hamas, concentrată pe Ierusalim: "Super-semnul care a făcut ceasul profetic să ticăie"
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    12 Oct 2023   •   20:45

Profeția biblică a fost readusă în atenţia publică de Greg Laurie, autor, evanghelist și pastor al Harvest Christian Fellowship din sudul Californiei care a analizat cu atenţie războiul în Israel.

Potrivit acestuia, atacurile asupra Israelului de către gruparea teroristă Hamas, susținută de Iran, ar putea fi începutul unei serii de evenimente prezise cu secole în urmă în Scriptură.

"Acest război este diferit", spune Greg Laurie care a remarcat că acest ultim atac are loc exact la 50 de ani de la aniversarea Războiului de Yom Kippur din 1973, când Egiptul, Siria și alte națiuni au atacat, de asemenea, Israelul.

„Este interesant cum se întoarce mereu la Ierusalim. Biblia a prezis, cu mii de ani în urmă, că evenimentele din timpul sfârșitului se vor învârti în jurul Ierusalimului. Nu în San Francisco. Nu Los Angeles. Nu Moscova. Nu la Paris. Ierusalimul va avea un rol cheie aici, va fi punctul central al evenimentelor din timpul sfârșitului", a mai spus acesta, potrivit christianpost.com

Profeție biblică în războiul Israel-Hamas, concentrată pe Ierusalim

Profeția a fost făcută în urmă cu aproximativ 2.500 de ani de profetul Zaharia care a prezis cum Dumnezeu va folosi orașul Ierusalim pentru a aduce judecata Sa asupra lumii.

 ” … În ziua aceea voi face din Ierusalim o stâncă de neclintit. Toate națiunile se vor aduna împotriva lui pentru a încerca să-l miște, dar nu vor face decât să se rănească pe ele însele” (Zaharia 12:3).

În acest context, Greg Laurie a spus că nu există nicio îndoială că "super-semnul" care a pus "ceasul profetic să ticăie" este reîntregirea națiunii Israel în patria lor.

În ceea ce privește ajutorul acordat de SUA pentru Israel, pastorul Laurie a amintit de profeția lui Ezechiel: 

"Sunt mândru să spun că Statele Unite au fost prima națiune care a recunoscut reîntregirea națiunii Israel în patria lor.

Este această regrupare, a spus Laurie, care a fost prezisă de Ezechiel (n.r  profet evreu ce a activat în perioada exilului babilonian.) în capitolele 37 și 38, în ceea ce va duce în cele din urmă la o invazie dinspre nord de către „Magog” – despre care mulți cercetători ai Bibliei au speculat de mult timp că ar fi Rusia și aliații ei – pe pământul lui Israel.

Citeşte şi: Carmen Harra, previziuni sumbre despre războiul din Israel: "Divinitatea ne avertizează prin cifra cinci, iar România va avea un rol important"

De ce ar vrea Rusia să invadeze Israelul?

Analizând mai departe profețiile biblice, pastorul a reamintit că Persia este numele antic pentru ceea ce este cunoscut ca fiind Iranul de astăzi, spre care o alta ţară, posibil Rusia, va mărșălui o invazie dinspre nord de către Magog.

"Așadar, Biblia a prezis cu sute de ani în urmă că această forță mare din nordul Israelului o va ataca după ce va fi regrupat, iar unul dintre aliații care vor ataca Israelul împreună cu mama Rusia sau Magog, oricine ar fi, va fi Iranul sau Persia.", a mai spus pastorul Greg Laurie. 

"Informaţiile sunt interesante. Nu spun că se va întâmpla asta, dar preventiv dacă mâine veţi vedea titluri precum Rusia atacă Israelul atunci puneti-vă centurile de siguranță", a încheiat Greg Laurie. 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close