Antena 3 CNN Actualitate Protest cu îmbrânceli la Prefectura Iaşi: Zeci de sindicalişti au încercat să intre cu forţa în instituţie

Protest cu îmbrânceli la Prefectura Iaşi: Zeci de sindicalişti au încercat să intre cu forţa în instituţie

Protest cu îmbrânceli la Prefectura Iaşi: Zeci de sindicalişti au încercat să intre cu forţa în instituţie
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Oct 2010   •   13:42

Sute de oameni s-au adunat, vineri, să protesteze în mai multe judeţe din ţară. Unul dintre proteste a avut loc la Prefectura Iaşi, unde zeci de manifestanţi adunaţi în faţa instituţiei au încercat la un moment dat să forţeze intrarea în Prefectură. Oamenii au fost, însă, opriţi de forţele de ordine.

Potrivit Mediafax, aproximativ 700 de sindicalişti din Educaţie şi sănătate au participat la mitingul care din faţa Prefecturii Iaşi.

La un moment dat, un grup de manifestanţi de la Sanitas au încercat să îndepărteze gardurile metalice montate de jandarmi, reuşind să disloce câteva dintre ele. În acel moment a avut loc o altercaţie între protestatari şi jandarmi, care s-au îmbrâncit, manifestanţii încercând să pătrundă în clădirea Prefecturii.

În cele din urmă, forţele de ordine au reuşit să monteze din nou gardurile de protecţie şi să îi liniştească pe manifestanţi.

Protest cu îmbrânceli la Iaşi


×
Subiecte în articol: protest prefectura Iași forte de ordine
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close