Antena 3 CNN Actualitate Protest spontan în Bucureşti. Locuitorii unui bulevard din sectorul 1 se plâng că nu au canalizare

Protest spontan în Bucureşti. Locuitorii unui bulevard din sectorul 1 se plâng că nu au canalizare

Protest spontan în Bucureşti. Locuitorii unui bulevard din sectorul 1 se plâng că nu au canalizare
Sursa foto: b-dul Petrila Bucuresti
21 Mar 2009   •   14:02

Protest spontan în Capitală. Aproximativ 100 de locuitori ai sectorului 1, care locuiesc pe b-dul Petrila au ieşit în stradă supăraţi că, deşi locuiesc într-o capitală europeană, nu au canalizare. Oamenii susţin că, deşi locuiesc pe un bulevard din sectorul 1 al Capitalei şi plătesc impozite similare cu cei care deţin apartamente în centru, nu beneficiază de un sistem de canalizare.

Oameni care locuiesc de 60 de ani în cartier povestesc că nu au avut nuiciodată canalizare, iar apa de la robinet nu mai este potabilă şi copiii se îmbolnăvesc. Oamenii au declanşat protestul pentru că, spun ei, primarul sectorului le-a promis, încă din campania electorală, că va racorda zona la sistemul public de canalizare, lucru care nu s-a întâmplat nici până în prezent.

Oamenii speră ca prin protestul de sâmbătă să îşi facă cunoscute problemele. Viceprimarul sectorului 1, Dan Tudorache, s-a deplasat în zonă şi le-a promis locuitorilor că sâmbăta viitoare va veni un reprezentant al Primăriei Capitalei care va evalua situaţia din zonă şi va căuta o soluţie pentru rezolvarea problemelor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: protest spontan canalizare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close