Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre medicul care susţine că a salvat 1000 de bolnavi COVID: O întrebare am, pentru Colegiul Medicilor

Radu Tudor, despre medicul care susţine că a salvat 1000 de bolnavi COVID: O întrebare am, pentru Colegiul Medicilor

Jurnalistul Radu Tudor reacţionează după ce în spaţiul public a apărut un medic român care susţine că ar fi vindecat 1.000 de bolnavi de COVID cu o schemă proprie de tratament, ieftin şi bun.

Radu Tudor, despre medicul care susţine că a salvat 1000 de bolnavi COVID: O întrebare am, pentru Colegiul Medicilor
Sursa foto: Colaj Hepta/Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2021   •   08:56

Radu Tudor a postat şi câteva fotografii care nu o avantajează deloc pe doctoriţa Flavia Groşan, cea care susţine că tratează COVID-ul ca pe o pneumonie atipică, cu antibiotic, chiar şi prin telefon sau online, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei bolnavi rău.

În plus, medicul pneumolog din Oradea este de părere că "în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul COVID omoară, de fapt, bolnavii", potrivit national.ro.

"O întrebare pentru următorul caz al Colegiului Medicilor din România: a fost eliminată evaluarea psihologică / psihiatrică periodică pentru medicii cu aviz de liberă practică?!", spune jurnalistul Radu Tudor, pe pagina de Facebook.

Medicul care a vindecat altfel bolnavii COVID: Eu mă duc pe medicația clasică, ieftină şi nu a ajuns niciunul intubat

Un medic pneumolog din România spune că a vindecat de COVID aproape 1.000 de pacienţi, tratând boala ca pe o pneumonie atipică și utilizând o medicație clasică și, în același timp, ieftină.

Dr. Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog şi precizează că obiectivul ei a fost, încă de la începutul pandemiei, ca niciun bolnav să nu aibă nevoie de mască de oxigen.

Pentru a-și pune pacienții pe picioare, medicul susţine că a utilizat un antibiotic clasic.

Dr. Flavia Greşan, care ar fi vindecat 1.000 de bolnavi COVID cu schema ei de tratament, riscă excluderea din profesie. CMR: Derapaj profesional grav

Colegiul Medicilor s-a autosesizat după ce în presă au apărut mai multe articole, în ultimele zile, despre un medic pneumolog care susţine că ar face minuni și ar vindeca bolnavi de COVID cu o schemă proprie de tratament şi medicamente ieftine.

Colegiul Medicilor Bihor, din care face parte dr. Flavia Groşan, s-a autosesizat miercuri, astfel că aceasta va fi cercetată de Comisia de Etică, potrivit botosaneanul.ro.

Totodată, reprezentanta Colegiului Medicilor spune că articolul privind "minunile" practicate de dr. Flavia Groşan i-ar fi scandalizat pe medicii specialişti ATI, iar afirmaţiile acesteia reprezintă "un derapaj profesional grav".

O intrebare pentru urmatorul caz al Colegiului Medicilor din Romania : a fost eliminata evaluarea psihologica / psihiatrica periodica pentru medicii cu aviz de libera practica?!

Publicată de Radu Tudor (radu-tudor.ro) pe Miercuri, 17 martie 2021

×
Subiecte în articol: radu tudor Flavia Groșan
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close