Antena 3 CNN Actualitate Rareș Bogan, atac fără precedent! ”Această nenorocită ordinară, mizerabila”

Rareș Bogan, atac fără precedent! ”Această nenorocită ordinară, mizerabila”

Rareș Bogdan lansează un atac dur la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber, pe care o consideră vinovată de blocarea legii menite să reducă pensiile speciale.

Rareș Bogan, atac fără precedent! ”Această nenorocită ordinară, mizerabila”
de Laura Dinu    |    17 Sep 2020   •   16:55

”Aceasta nenorocită ordinară, agent de influență împotriva Statului Român, numită de Dragnea și Tăriceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la o CCR în care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continuă ticăloșiilor!!!!

Rares Bogdan a mai atacat-o pe Renate Weber și în trecut. În luna iunie, tot pe o rețea socială, europarlamentarul scria că aceasta trebuie ”indepartata de urgenta”.

”Renate Weber trebuie indepartata de urgenta. Cristian Diaconescu și Ana Birchal sunt doi oameni excepționali care ar fi excelenți ca Avocat al Poporului. Fiecare din ei au avut un rol determinant in pastrarea drumului pro-european și pro-american al României in ultimii ani, fiecare intr-o perioada diferită pentru Romania. Fara acești doi oameni, chiar daca de stanga, cel puțin la un moment dat, Justitia din Romania era complet acaparată de găștile politice infractionale din jurul lui Adrian Năstase sau Liviu Dragnea și ai lui.”

 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close