Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul fetelor dispărute la Caracal. Cadavrele tinerelor ar fi fost găsite tranșate în casa unui mecanic auto

Răsturnare de situație în cazul fetelor dispărute la Caracal. Cadavrele tinerelor ar fi fost găsite tranșate în casa unui mecanic auto

Răsturnare de situație în cazul fetelor dispărute la Caracal. Cadavrele tinerelor ar fi fost găsite tranșate în casa unui mecanic auto
26 Iul 2019   •   14:07

Noi dezvăluiri şocante din ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt. Surse din investigaţie spun că una dintre fetele dispărute a sunat ieri la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă, care are în jur mulți câini.

S-au cerut date de la STS, care a identificat aria în care s-ar fi aflat aceasta. La primele adrese nu s-a găsit nimic, abia la a patra adresă, la care oamenii legii au ajuns de dimineaţă, era mecanicul auto, în casa căruia s-au descoperit rămăşiţele umane, bijuterii şi bucăţi de haine. Există suspiciunea că victimele au fost tranşate şi arse.

Nu este clar dacă este vorba de numai două cadavre sau mai multe.

Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

Știrea inițială: Ipoteză șocantă în cazul fetelor dispărute în Olt. Potrivit unor surse, polițiștii au găsit rămășite umane acasă la un mecanic auto, care se presupune că a luat la ocazie pe una dintre fete.


 

Nu se știe deocamandată dacă descoperirea are legătură sau nu cu aceste cazuri de dispariție, dar e una dintre pistele pe care le investighează acum anchetatorii. 

Medicii legiști au fost chemați la fața locului pentru a lua probe care să arate dacă rămășitele umane sunt ale fetei de 15 ani căutată deja de două zile.

Polițiștii au ajuns deja la mecanicul auto, folosindu-se de datele GPS de pe telefonul fetei. Anchetatorii vor să afle și dacă alte două dispariții din Olt sunt legate de acest caz șocant.

Citește și:

Citește și: 

Citește și: 

Citește și:

Citește și: 

 

×
Parteneri
Cutremur devastator cu sute de morţi şi clădiri prăbuşite în Turcia
x close