Antena 3 CNN Actualitate Război total la Sectorul 1. Cum o va bloca Firea pe Clotilde Armand

Război total la Sectorul 1. Cum o va bloca Firea pe Clotilde Armand

Gabriela Firea, senator PSD şi fost primar al Capitalei a comentat în exclusivitate la Antena e acuzaţiile aduse de primarul general al Capitalei şi de edilul Sectorului 1 Clotilde Armand, că pe durata mandatului ar fi făcut spitale din hârtie creponată.

Război total la Sectorul 1. Cum o va bloca Firea pe Clotilde Armand
de Georgiana Adam    |    05 Feb 2021   •   18:15

Gabriela Firea consideră că Ministerul Sănătăţii si edilul Sectorului 1 iau decizii împotriva oamenilor. Ea consideră că în spaţiul public au ajuns informaţii incorecte menite să dezinformeze cetăţenii la spitatele la care edilul Sectorului 1 ar intenţiona să oprească finanţarea.

 "Să dea Dumnezeu în mandat domnul primar general să facă măcar 30% din cât am făcut eu şi echipa mea, iar noul primar de la Sectorul 1 să facă tot aşa măcar 30% din cât a făcut fostul primar Tudorache şi echipa sa la Sectorul 1", a spus Firea la Antena 3.

Armand: Firea a făcut spitale din hârtie creponată"

"Este o declaraţie hilară, probabil scrisă la nervi la supărare. Domnia sa nu area de ce să fie supărată pe noi. Dumneaei ne-a oferit acest subiect extrem de grav şi mi se pare, fac o mică paranteză, mai grav ce spune ministrul Sănătăţii care arată necunoaşterea legii chiar mai mult, deci într-o mai mare măsură decât doamna primar al Sectorului 1 pentru că însemnă că este rupt total de realitate".

Firea: "Armand de derobează de responsabilitate"

"În acest moment, prin faptul că doamna primar de la Sectorul 1 a venit în faţa consiliului local al Sectorului 1 cu acel proiect de hotărâre care a şi fost votat de către majoritatea PNL USR PLUS, practic se derobează de orice responsabilitate în semnsul achitării cheltuielilor de întreţinere utilităţilor, investiţiilor şi lasă în aer aceste patru spitale pentru că nu s-a procedat la reprimirea în administrarea ministerului sănătăţii şi nici la transferul către Primăria Capitalei.

Deci, suntem cumva într-o zonă crepusculară a financiarului şi a medicinei în care aceste patru spitale trebuie să se descurce pe cont propriu", a mai spus liderul PSD, Gabriela Firea.

Firea: "Armand dezinformează cetăţenii"

"De asemenea am văzut că doamna primar continuă să dezinformeze cetăţenii şi este foarte păcat, este un om tânăr, un politician tânăr.

La fel ca proprii săi colegi a promis transparenţă şi corectitudine, a publicat acum câteva minute nişte cifre incorecte şi demonstreză faptul că nu cunoaşte, sau nu doreşte să aprofundeze problemele administrative, spunând că s-au cheltuit puţini bani cu aceste patru spitale în anii anteriori, practic publicând doar sumele care însemnau plata utilităţilor.

Dumneaei nu ştiu dacă intenţionat sau din rea voinţă, ori din omisiune nu a publicat cifrele care reprezintă investiţiile foarte mari făcute de către consiliul local al consiliului 1 şi al fostului primar în aceste patru spitale.

Cum o va bloca Gabriela Firea pe Clotilde Armand

"Noi vrem să blocăm acest proiect ilegal şi abuziv şi care reprezintă o monstruizitate pentru sistemul de sănătate din Bucureşti şi din România.

Colegii mei au depus solicitarea de convocare a unei şedinţe extraordinare, luni la 12. Ei au primit confirmarea acestei şedinţe.

Am avut ceva emoţii, pentru că doamna secretar de la Sectorul 1 nu a vrut să înregistreze şi să dea număr de înregistrare documentelor noastre ceea ce era, în mod evident, un abuz şi noi am fi acţionat ca atare.

Dorim anularea hotărâri prin care se taie finaţarea celor patru spitale” a spus Gabriela Firea pentru Antena 3.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close