Antena 3 CNN Actualitate Reacția Principelui Nicolae după incidentul de la Casa Regală

Reacția Principelui Nicolae după incidentul de la Casa Regală

Reacția Principelui Nicolae după incidentul de la Casa Regală
Sursa foto: Foto: Facebook/ Nicholas de Roumanie
de S.T.    |    08 Noi 2017   •   17:43

Principele Nicolae a scris pe Facebook că incidentul de la Casa Regală este parte dintr-un joc murdar în care nu vrea să intre din respect pentru bunicul său, Regele Mihai.

„Ma intristeaza profund si nu inteleg agresivitatea CR de a face tot posibilul de a ma impiedica sa imi vad bunicul si de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra in acest joc murdar. Voi alege sa-mi respect bunicul in aceste momente dificile pentru ca asa se cuvine si asa este crestineste”, a scris principele pe Facebook.

Reacţia vine după ce Biroul de Presă al Regelui Mihai I a anunţat că la poliţia elveţiană a fost înaintată o plângere după ce marţi seară Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativă de violare a domiciliului Majestăţii Sale, la reşedinţa din Elveţia. Potrivit sursei citate, incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtăşanie de la trimisul mitropolitului Europei Occidentale şi Meridionale, Iosif.

În cursul zilei de luni, Casa Regală a anunţat că starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată.

Citiți și:

Noi detalii despre bătaia în care a fost implicat Principele Nicolae, cel care a forțat intrarea în casa Regelui Mihai

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close