Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a Ioanei Mihăilă, după ce Klaus Iohannis a semnat ridicarea imunității: "Am decis"

Prima reacție a Ioanei Mihăilă, după ce Klaus Iohannis a semnat ridicarea imunității: "Am decis"

După ce cererile de urmărire penală pentru Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, foști miniștri USR ai sănătății, au fost semnate de Klaus Iohannis, Ioana Mihăilă a reacționat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   17:37

Ioana Mihăilă a anunțat că se autosuspendă din funcția de membru al Biroului Național REPER.

"Întotdeauna mi-am desfășurat activitatea cinstit, respectând legea și interesul public.

Am încredere că o anchetă corectă și transparentă va demonstra aceste lucruri. Totodată, am decis să mă autosuspend din funcția de membru al Biroului Național REPER”, a scris Ioana Mihăilă pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a dat, luni, aviz pentru începerea urmăririi penale împotriva foștilor miniștri ai Sănătății – Vlad Voiculescu (USR) și Ioana Mihăilă (Reper), în dosarul achiziției de vaccinuri anti-Covid, anunță Admninistrația Prezidențială.

Citește și: Klaus Iohannis, aviz pentru începerea urmăririi penale împotriva foștilor miniștri ai Sănătății în dosarul vaccinurilor anti-COVID

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis luni, 27 noiembrie 2023, ministrului justiției, doamna Alina-Ștefania Gorghiu, cererea de urmărire penală a domnului Vlad Vasile Voiculescu, în calitate de fost ministru al sănătății în perioada 23 decembrie 2020 – 14 aprilie 2021” și "cererea de urmărire penală a doamnei Ioana Mihăilă, în calitate de fost ministru al sănătății în perioada 21 aprilie 2021 – 08 septembrie 2021”, a transmis Administrația Prezidențială.

Totodată, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înştiinţat cu privire la formularea acestor cereri.

Întotdeauna mi-am desfășurat activitatea cinstit, respectând legea și interesul public. Am încredere că o anchetă...

Publicată de Ioana Mihăilă pe Luni, 27 noiembrie 2023

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close