RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Ce spun criminaliștii din SUA despre Gheorghe Dincă

17 Ian 2020   •   19:07
RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Ce spun criminaliștii din SUA despre Gheorghe Dincă Foto: captură Antena 3

Specialiștii americani cu care au colaborat instituțiile române, oameni cu experiență din FBI, au făcut numeroase observații în privința lui Gheorghe Dincă.

”După răpirea fiecăreia dintre victime, Dincă a depus un efort considerabil pentru a lua legătura telefonic cu familiile victimelor Acesta a inclus mersul pe jos, apelarea la o mașină de ocazie și deplasarea cu mașina până în diferite locații, pentru a cumpăra un telefon mobil și o cartelă SIM pentru a efectua respectivele apeluri. Date fiind efortul și riscul asociat acestor acțiuni, după câte se pare pentru a minimiza eforturile familiei și ale organelor însărcinate cu aplicarea legii de a le căuta pe Melencu și Măceșanu,este puțin probabil că acestea să reprezinte alegeri spontane.Mai degrabă Dincă s-a gândit cum să descurajeze inițierea unei investigații de către organele de poliție în legătură cu dispariția unei persoane cu mult înainte de a i se ivi ocazia de a le răpi pe Melencu și Măceșanu” scriu procurorii în rechizitoriu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close