Antena 3 CNN Actualitate Redacţia de ştiri a Antenei 3, ţinta unei ameninţări cu bombă

Redacţia de ştiri a Antenei 3, ţinta unei ameninţări cu bombă

Redacţia de ştiri a Antenei 3, ţinta unei ameninţări cu bombă
de M.T.    |    03 Iun 2013   •   19:25

Redacţia de ştiri a Antenei 3 a fost astăzi ţinta unei ameninţări cu bombă. Aceasta a fost anunţată printr-o postare pe pagina Antenei 3 de pe o reţea de socializare.

Incidentul a fost anunţat la 112, iar o echipă de pirotehnişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a sosit la faţa locului, cu aparate speciale şi câini dresaţi.

După căutări amănunţite, timp în care angajaţii redacţiei de ştiri au fost evacuaţi din clădire, s-a dovedit că a fost vorba despre o alertă falsă.

„Biroul pirotehnic al Poliţiei Capitalei a fost alarmat să intervină în vederea identificării dacă există sau nu un dispozitiv exploziv în sediul Antena 3, deoarece a existat o ameninţare cî, la o anumită oră, sediul va sări în aer. A fost făcut controlul, nu s-a identificat nimic”, a declarat Mugurel Săftoiu, şeful biroului pirotehnic.

„Cercetările sunt continuate pentru identificarea celor care au făcut astfel de ameninţări. Aceştia riscă o amendă şi se poate ajunge la o pedepasă cu închisoarea între 3 şi 12 ani”, a mai precizat oficialul Poliţiei Capitalei. 

×
Subiecte în articol: amenintare cu bomba
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close