Antena 3 Actualitate Regele Mihai împlineşte 96 de ani: Programul evenimentelor publice dedicate regelui

Regele Mihai împlineşte 96 de ani: Programul evenimentelor publice dedicate regelui

de S.T.    |    25 Oct 2017   •   08:45
Regele Mihai împlineşte 96 de ani: Programul evenimentelor publice dedicate regelui
Sursa foto: Foto: Facebook/ Casa Regală a României

Regele Mihai îşi va aniversa ziua de naştere în cadru privat, la reşedinţa din Elveţia, informează site-ul romaniaregală.ro.

„Miercuri, 25 octombrie 2017, Majestatea Sa va fi sărbătorită de Familia Regală la împlinirea vârstei de 96 de ani. Regele Mihai va aniversa ziua de naştere în cadru privat, la reşedinţa din Elveţia, alături de Principesa Sofia. Majestatea Sa se află în continuare sub atenta supraveghere a personalului medical de diverse specialităţi, precum şi în prezenţa unor membri ai Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia, şi a două maici ortodoxe”, informează sursa citată.

În numele Majestăţii Sale Regelui Mihai I, principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, va decora, în Sala Tronului a Palatului Regal din Bucureşti, miercuri, la ora 17.00, o serie de personalităţi şi colaboratori ai Casei Majestăţii Sale Regelui din ţara noastră şi de peste hotare. Alături de Principesa Moştenitoare se vor afla Principele Radu şi Principesa Maria.

De asemenea, cu ocazia zilei de naştere a Majestăţii Sale Regelui, în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria, Ateneul Român va găzdui, în aceeaşi seară, începând cu ora 19,00, cea de-a zece ediţie a concertului anual de binefacere organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României. Accesul presei este permis în baza acreditării prealabile", precizează comunicatul.

Concertul va fi oferit de violonistul Remus Azoiţei, pianista Alexandra Dăriescu şi tenorul Teodor Ilincăi, alături de Orchestra Fundaţiei Principesa Margareta a României, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Fondurile obţinute în urma concertului vor fi folosite în beneficiul programului Tinere Talente, prin intermediul căruia Fundaţia oferă burse de studiu tinerilor artişti aflaţi în situaţii materiale dificile. Anul acesta, Fundaţia Principesa Margareta a României aniversează zece ani dedicaţi tinerelor talente, trei sute de burse oferite şi peste 1,2 milioane de euro investiţi în viitorul cultural al României.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close