Antena 3 CNN Actualitate Religie Preoții din Târgu Cărbunești și-au luat sediu de 150.000 de euro, sătuli să-și bea cafeaua cu ochii la cavouri

Preoții din Târgu Cărbunești și-au luat sediu de 150.000 de euro, sătuli să-și bea cafeaua cu ochii la cavouri

Preoții din Târgu Cărbunești și-au luat sediu de 150.000 de euro, sătuli să-și bea cafeaua cu ochii la cavouri
07 Noi 2016   •   15:11

Situaţie incredibilă în Gorj, acolo unde preoţii de la Protoieria Târgu Cărbunești și-au achiziționat un sediu nou de 150.000 de euro dintr-un motiv halucinant. Fostul sediu, vechi de 50 de ani, este înconjurat de morminte, iar feţele bisericeşti nu au cum să își bea cafeaua dimineaţa privind cavourile.

Mai mult, banii pentru noul sediu vor fi recuperaţi de la enoriaşi. 

”Nu știu dacă la cineva i-ar conveni să stea într-un birou și să privească pe fereastră la cavouri, toată ziua. Sau dacă vine cineva în vizită și vrei să îl servești cu o cafea, ce spune: Am servit o cafea la Protoieria, printre morminte. Suntem modești, nu ne place luxul, dar în același timp ne place să trăim și decent”, a spus protopopul Iulian Mărgineanu.

Invitată în emisiunea Esențial, de la Antena 3, Diana Tache, fost ofițer MAI, a declarat că, în județul Ilfov, există cel puțin două secții de poliție cu vedere directă la cimitir, iar polițiștii de acolo sunt capabili să-și facă meseria, fără să ceară bani de la contribuabili pentru a se muta.

×
Subiecte în articol: Gorj preoti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close