Antena 3 CNN Actualitate Restaurantul unui hotel din Predeal a fost închis de ANPC. Ce au găsit inspectorii

Restaurantul unui hotel din Predeal a fost închis de ANPC. Ce au găsit inspectorii

Restaurantul unui hotel din Predeal a fost închis de ANPC. Ce au găsit inspectorii
26 Aug 2017   •   15:25

Restaurantul unui hotel din Predeal a fost închis de ANPC. Zeci de hoteluri şi pensiuni din Predeal şi Bran, județul Brașov, au fost controlate, în ultima perioadă, iar câteva unităţi de cazare au fost deja închise.

Controalele de zilele acestea au fost efectuate sub coodonarea directă a preşedintelului și a directorului general de la Autoritatea pentru protectia consumatorului (ANPC).

Astfel, vineri – 25 august, comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului Braşov au închis restaurantul unuia dintre cele mai mari hoteluri din staţiunea Predeal.

Aceștia au descoperit că se foloseau în bucătărie produse alimentare expirate chiar şi din anul 2015.

Blocul alimentar respectiv a fost închis şi din cauza deficienţelor privind igiena în bucătărie şi depozitarea incorectă a alimentelor, a căror stare termică era schimbată de angajaţii din bucătărie, potrivit comisarilor care au fost în control.

„Hotelul a fost amendat conform legii, iar activitatea blocului alimentar a fost sistată pe loc. Am găsit unele deficienţe şi în ce priveşte cazarea şi piscina hotelului, dar nu atât de grave închis să luăm măsura închiderii. Restaurantul va fi închis până când vom fi remediate toate deficienţele“, a declarat Sorin Susanu, comisar-şef CRPC Braşov, pentru bizbrasov.ro.

×
Subiecte în articol: Predeal hotel ANPC control
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close