Antena 3 CNN Actualitate Restricţii de circulaţie în Bucureşti pentru asamblarea tablierului metalic al Pasajului Doamna Ghica

Restricţii de circulaţie în Bucureşti pentru asamblarea tablierului metalic al Pasajului Doamna Ghica

Pentru asamblarea tablierului metalic al Pasajului Doamna Ghica, traficul rutier va fi restricţionat începând de luni, 23 ianuarie 2023, de la ora 04.00.

Restricţii de circulaţie în Bucureşti pentru asamblarea tablierului metalic al Pasajului Doamna Ghica
Sursa foto: Facebook | Nicusor Dan
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2023   •   13:53

"În vederea realizării lucrărilor de asamblare a elementelor care compun tablierul metalic, aferente construcției Pasajului Doamna Ghica, în data de 16 Ianuarie a.c., începând cu ora 04.00, se vor institui restricții de circulație.

Astfel, traficul rutier se va desfășura după cum urmează:
• se va asigura circulație pe două benzi pe Șos Colentina, pe sensul dinspre Șos. Fundeni către Piața Bucur Obor, în partea carosabilă curentă;
• se va asigura circulație pe două benzi pe Șos Colentina, pe sensul dinspre Piața Bucur Obor către Șos. Fundeni, pe calea de rulare a tramvaielor (a căror circulație rutieră va fi suspendată), respectiv o bandă pentru virajul la dreapta către Str. Heliade între Vii;
• se va asigura circulația pe câte o bandă de circulație pe Str. Doamna Ghica, pe sensurile dinspre/către Str. Heliade între Vii.
•se va asigura circulația protejată a pietonilor pe trotuare/culoare amenajate și protejate corespunzător, precum și traversarea pe la trecerile pentru pietoni.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să traverseze strada doar prin locurile marcate și semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric, numai după ce s-au asigurat temeinic, iar intenția lor de traversare a fost observată si înțeleasă de către conducătorii auto", se arată într-o informare a autorităţilor.

×
Subiecte în articol: Pasajul Doamna Ghica București
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close