Antena 3 CNN Actualitate Restricții de circulație în Pasajul Unirii. Anunţul făcut de Brigada Rutieră a Capitalei

Restricții de circulație în Pasajul Unirii. Anunţul făcut de Brigada Rutieră a Capitalei

Sâmbătă vor fi impuse restricții de circulație în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre Bd. Dimitrie Cantemir către Piața Universității, pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de apă. Anunţul a fost făcut de Brigada Rutieră a Capitalei.

Restricții de circulație în Pasajul Unirii. Anunţul făcut de Brigada Rutieră a Capitalei
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    22 Ian 2021   •   19:15

„Astăzi, 22 ianuarie, Brigada Rutieră a fost informată de către Apa Nova cu privire la faptul că în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre Bd. Dimitrie Cantemir către Piața Universității, vor fi instituite restricții temporare de trafic sâmbătă, 23 ianuarie, în intervalul orar 09.00-15.00, în vederea realizarii unor lucrări de intervenție asupra rețelei existente (curățarea gurilor de scurgere)”, a transmis Brigada Rutieră.

De asemenea, polițiștii le cer șoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Totodată, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă, au mai transmis polițiștii.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Piata Unirii pasaj restricţii București
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close