Antena 3 CNN Actualitate Sacoşa cu bani, circul ieftin şi declaraţiile populiste au dus la un final SENZAŢIONAL şi ÎN DIRECT al telenovelei Oltchim. Ce se va întâmpla ASTĂZI la combinat

Sacoşa cu bani, circul ieftin şi declaraţiile populiste au dus la un final SENZAŢIONAL şi ÎN DIRECT al telenovelei Oltchim. Ce se va întâmpla ASTĂZI la combinat

Sacoşa cu bani, circul ieftin şi declaraţiile populiste au dus la un final SENZAŢIONAL şi ÎN DIRECT al telenovelei Oltchim. Ce se va întâmpla ASTĂZI la combinat
de O.P.    |    02 Oct 2012   •   06:01
Telenovela Oltchim, regizată de Dan Diaconescu, a ajuns la final. Privatizarea a fost anulată dintr-un motiv foarte simplu: patronul OTV nu a dovedit că are banii necesari, aşa cum ceruse Guvernul. Între timp, cei 3.300 de angajaţi au aşteptat cu sufletul la gură să afle care va fi soarta combinatului.

Premierul Victor Ponta a anunţat că de astăzi va fi schimbată conducerea combinatului, iar de joi Guvernul va veni cu un plan de repornire a activităţii. În plus, toţi angajaţii îşi vor primi salariile restante la zi.

Guvernul a aşteptat zece zile pentru ca Dan Diaconescu, câştigătorul licitaţiei pentru Oltchim, să aducă banii şi să semneze contractul prin care prelua combinatul. Potrivit Executivului, patronul OTV nu a îndeplinit niciuna dintre clauzele prevăzute în caietul de sarcini.

Guvernul va prezenta un plan de repornire a activităţii la Oltchim în câteva zile. Acest lucru va presupune şi schimbarea conducerii combinatului dar şi plata salariilor restante pentru toţi salariaţii.

După tot scandalul făcut de Dan Diaconescu, ai cărui reprezentanţi au afirmat că nu există un termen pentru plata celor 45 de milioane de euro şi nu au venit cu banii promişi pentru privatizare, patronul OTV ar putea suferi consecinţele.

Diaconescu a câştigat săptămâna trecută licitaţia pentru preluarea a 54,8% din acţiunile Oltchim, după ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close