Antena 3 CNN Actualitate Sală de jocuri din Bucureşti, jefuită sub ochii unui client care se juca impasibil la aparate

Sală de jocuri din Bucureşti, jefuită sub ochii unui client care se juca impasibil la aparate

Sală de jocuri din Bucureşti, jefuită sub ochii unui client care se juca impasibil la aparate
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Ian 2011   •   21:29

Jaf incredibil în Capitală. Doi bărbaţi mascaţi au jefuit o sală de jocuri mecanice, ameninţându-l pe angajat cu cuţitul. Totul s-a întâmplat sub ochii unui alt jucător, care a stat nepăsător la aparate, fără să schiţeze niciun gest. Jucătorul s-a trezit târziu. De abia după ce atacatorii au luat banii şi l-au încuiat pe angajat într-o încăpere.

Nu este o scenă dintr-o comedie proastă. Sunt imaginile unui jaf care a avut loc pe 23 decembrie anul trecut, la 7 fără un sfert dimineaţa într-o sală de jocuri din cartierul Berceni. Părea o zi obişnuită. Pe imagini se vede angajatul care şterge aparatele liniştit, în timp ce alături se joacă un bărbat. Ritmul acţiunii se schimbă după ce, în local intră doi bărbaţi mascaţi, înarmaţi cu cuţite. Nu stau la discuţii. Îl ameninţă pe operator şi îl forţează să le dea banii.

Nici măcar o secundă jucătorul care se află în încăpere nu întoarce capul. E prea absorbit de banii pe care ar putea să-i câştige. Nu aude nici măcar când hoţii îl închid pe angajatul sălii într-o altă încăpere pentru a putea pleca cu banii. Într-un final ţipetele acestuia îl trezesc. Îi deschide uşa şi se aşează liniştit să se joace. Poliţiştii secţiei 19 nu au fost la fel de adormiţi.

Amândoi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi tribunalului cu propunerea de arestare pentru 29 zile.

 

×
Subiecte în articol: sala de jocuri jaf angajat
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close