Antena 3 CNN Actualitate Ce salarii au de fapt angajaţii de la Mega Image. În pandemie, compania a mărit toate salariile cu 25%

Ce salarii au de fapt angajaţii de la Mega Image. În pandemie, compania a mărit toate salariile cu 25%

Lanţul de magazine alimentare Mega Image s-a extins în toată ţara şi a ajuns la peste 800 de "Mega-uri" în România. Aici, lucrează peste 10.000 de angajaţi. În primăvara anului trecut, când ţara noastră era în stare de urgenţă, compania a mărit cu 25% salariile tuturor angajaţilor.

Ce salarii au de fapt angajaţii de la Mega Image. În pandemie, compania a mărit toate salariile cu 25%
de Georgiana Adam    |    18 Feb 2021   •   19:00

Salarii la Mega Image în 2021

Un șef de departament în raionul de mărfuri alimentare poate ajunge la un salariu de 2450 de lei. În plus, la această sumă se oferă şi un bonus de 600 de lei pe lună. De asemenea, există și tichete de masa în valoare de 300 lunar. Astfel, salariul unui şef de departament sare spre 3350 de lei pe lună.

Unui şef de departament din Bucureşti i se oferă un salariu de 1940 de lei, la care se adaugă un bonus de 220 de lei şi tichete de masă de 300 de lei, potrivit site-ului de recenzii date companiilor, undelucrăm.ro.

Şefii de departament cu experienţă de cel puţin 8 ani în domeniu pot câştiga şi 3.600 de lei pe lună, la care se adaugă şi tichete de masă de 300 de lei.

Salarii la Mega Image în 2021

Salariul unui casier pleacă de la 1.430 lei, la care se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună. Casierii pot ajunge şi la un salariu de 2.000-2.500 de lei pe lună, în funcţie de experienţă.

Un post de picker se plăteşte cu 3.040 de lei pe lună. Pickerul este un lucrător din depozit care face operatiunea de picking, adică preia o listă de comenzi. Lista de comenzi conţine produsele comandate de către un client şi se duce în depozit să le aleagă. În mod obişnuit, pickerii lucrează în depozitele mari şi trimit marfa către magazinele din oraşe.

Un şef de magazin poate avea un salariu de 2.500 de lei pe lună, la care se adaugă un bonus de 1.000 de lei, tichete de masă de 300 de lei dar şi comision din vânzări.

Important de ştiut este că salariul se stabileşte în funcţie de aptitudini şi experienţă în domeniu. Automat, cele mai mici salarii le au începătorii, care trec şi printr-un proces de instruire. După primul an, pot cere o mărire salarială.

Mega Image oferă şi posibilitatea de munci part-time. Astfel, salariul un casier part time (câteva ore pe zi) pleacă de la 500 de lei pe lună. 

Salarii la Mega Image în 2021

Reţeaua de magazine Mega Image cuprinde în prezent peste 800 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe. În perioada stării de urgenţă decretată din cauza pandemiei de coronavirus, în lunile martie-aprilie 2020, Mega Image a anunțat măriri salariale, dar şi acordarea unui spor de 25% pe fiecare zi lucrată pentru angajații din magazine și depozite.

În acest moment, pe site-urile de anunţuri sunt zeci de joburi disponibile la magazinele Mega Image din întreaga ţară.


 

×
Subiecte în articol: Mega Image
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close