Antena 3 CNN Actualitate Scandal de amploare în jurul Casei Regale a României

Scandal de amploare în jurul Casei Regale a României

Scandal de amploare în jurul Casei Regale a României
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Ian 2016   •   08:47
Scadalul din jurul Casei Regale a României se amplifică. După ce au apărut imagini cu fostul Principe Nicolae într-un moment de reculegere în faţa clubului Colectiv, dcnews.ro publică un articol bazat pe ”informaţii obţinute de la apropiaţi ai Familiei Regale”. 
 
Jurnaliştii site-ului de ştiri vorbesc despre excluderea lui Nicolae din linia de succesiune a Regelui, aventuri amoroase, DNA şi servicii secrete.
 
Una dintre nemulţumirile Majestăţii Sale era că fostul principe nu-şi terminase studiile. Se pare că Regele Mihai ar fi avut motive de îngrijorare, legate şi de incapacitatea  acestuia de a-şi asuma responsabilităţi. 
 
Supărarea Regelui Mihai se pare că ar fi culminat odată cu apariţia în presă a presupusei relaţii amoroase a principelui Nicolae de pe urma cărieia a rezultat un copil ilegitim. Apropiaţii Casei Regale recunosc însă că fostul principe Nicolae era un personaj incomod pentru familia regală 
 
Cei care încurcă cu adevărat lucrurile şi care lansează în spaţiul public detalii scandaloase din interiorul Casei Regale ar putea fi chiar cei care declară adevăraţi monarhişti, e de părere jurnalistul Marius Ghilezean. 
 

×
Subiecte în articol: casa regala principele nicolae
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close