Antena 3 CNN Actualitate Scrisoarea lui Cioacă din închisoare. Susţine că a fost "executat /judecat inchizitorial" de procurorii care "au intoxicat opinia publică"

Scrisoarea lui Cioacă din închisoare. Susţine că a fost "executat /judecat inchizitorial" de procurorii care "au intoxicat opinia publică"

Scrisoarea lui Cioacă din închisoare. Susţine că a fost "executat /judecat inchizitorial" de procurorii care "au intoxicat opinia publică"
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Sep 2013   •   07:45

Cristian Cioacă se plânge de procurorii care îl anchetează, pe care îi acuză de intoxicarea opiniei publice. Fostul poliţist a trimis a trimis o scrisoare redacţiei Ziarului Ring în care spune pur şi simplu a fost "executat inchizitorial".

Închis la penitenciarul Colibaşi, fostul poliţist Cristian Cioacă a adresat redacţiei ziarului Ring o scrisoare şi mai multe documente prin care-i acuză pe procurori că au oferit opiniei publice informaţii eronate în dosarul Elodia.

"Timp de peste cinci ani, procurorii au «intoxicat» opinia publică prin mass-media cu informaţii eronate, de un fals grosolan. În sprijinul acestei afirmaţii, vă trimit cópii de pe unele lucrări din dosarul de urmărire penală care demonstrează că acuzarea mea publică s-a bazat pe imaginaţie. Mai grav, aceste aspecte au fost preluate în sentinţa de condamnare aşa cum erau expuse prin rechizitoriu, dovedindu-se astfel că nici măcar procurorii nu au lecturat propriul material de urmărire penală", a arată ziarulring.ro.

În scrisoarea sa, Cioacă s-a plâns că a fost închis pentru fapte pe care nu le-a comis.

"A fi arestat preventiv pe baza unor presupuneri şi prezumţii este greu de imaginat, a fi judecat pentru o faptă pe care nu am săvârşit-o este inacceptabil, a mai fi şi condamnat după o judecată părtinitoare, sumară, inchizitorială este inuman şi revoltător pentru anul în care trăim!", a mai scris Cioacă.

Cristian Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea Elodiei şi pentru infracţiunea de profanare de morminte.

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca Elodia
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close