Antena 3 CNN Actualitate Şeful DNA, Marius Voineag, despre dosarele Dumitru Buzatu și Iulian Dumitrescu: "Am avut emoţii"

Şeful DNA, Marius Voineag, despre dosarele Dumitru Buzatu și Iulian Dumitrescu: "Am avut emoţii"

Şeful DNA, Marius Voineag, a vorbit despre cazurile de mare corupție din România, printre care se află şi dosarele lui Dumitru Buzatu și Iulian Dumitrescu.

Şeful DNA, Marius Voineag, despre dosarele Dumitru Buzatu și Iulian Dumitrescu: "Am avut emoţii"
Sursa foto: Mediafax | Inquam
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2024   •   23:24

Potrivit procurorului-şef al DNA Marius Voineag, cazurile președinților Consiliilor Județene Vaslui și Prahova, Dumitru Buzatu și Iulian Dumitrescu se încadrează în categoria de mare corupţie, mai ales că s-a lucrat multe luni de zile în condiții de parchet cu procurori profesioniști. 

El afirmă că a avut "emoții foarte mari” în cazul flagrantului lui Dumitru Buzatu, fiind vorba despre banii alocați DNA:

"Am fost într-o situație în care se administra greu această situație. Dacă se mai ivea o situație de genul ăsta în perioada aceea eram un pic descoperiți”, a spus șeful DNA, Marius Voineag, la AlephNews, citat de Mediafax. 

"Avem cazuri mari. Nu aș vrea să mă bat cu pumnii în piept și să creez dezamăgiri să nu creăm așteptări suficient de mari, să creăm dezamăgiri. Sunt dosare în lucru pentru infracțiuni de corupție la aproape orice nivel”, a mai adăugat Marius Voineag, șeful DNA. 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close