Antena 3 CNN Actualitate Sejururi pentru adulţi: Croaziere speciale pentru homosexuali şi nudişti

Sejururi pentru adulţi: Croaziere speciale pentru homosexuali şi nudişti

Sejururi pentru adulţi: Croaziere speciale pentru homosexuali şi nudişti
Sursa foto: Foto: bookingbuddy.com
24 Oct 2010   •   20:25

Dacă v-aţi săturat de clasicele vacanţe, puteţi alege ceva inedit. Sejururile pentru adulţi. Au preţuri bune, diferenta e că vă puteţi petrece o săptămână, pe un vas, nud, sau puteţi alege o insulă exotică unde faceţi schimb de... parteneri.

Cele mai vândute vacanţe sunt cele pentru nudişti. Se caută vasele de croazieră, unde toată lumea uită de inhibiţii. Specialiştii numesc acest tip de vacanţă un nou mod de socializare, unde te simţi liber.

O croazieră nud de opt zile în Caraibe, Mexic sau Hawaii porneşte de la 1.600 de euro, o cabina cu două locuri. Turiştii au parte de programe speciale pentru adulţi, spectacole, pot merge la film sau teatru şi îşi petrec câteva zile pe o insulă rezervată doar pentru ei.

Românii au devenit tot mai curioşi. Chiar dacă încă sunt timizi, cererea este în creştere.

Există şi vase pentru cei care vor să facă schimb de parteneri sau chiar pentru comunitatea homosexualilor. Printre destinaţiile oferite de agenţii sunt Insulele Greceşti, Sardinia sau Corsica.

Preţurile pornesc de la 1.800 de euro, însă biletele trebuie cumpărate chiar şi cu un an înainte pentru că se vând imediat.

Cei care vor o astfel de vacanţă pe uscat, pot alege Jamaica. O seară petrecută într-un hotel de acolo costă cât o vacanţă normală, 60 de euro de persoană pe noapte.

Cuplurile de gay aleg Florida. Un sejur cu şapte nopţi de cazare all inclusive şi transport cu avionul costă 1.700 de euro de persoană.

 

×
Subiecte în articol: croaziera
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close