Antena 3 CNN Actualitate Social A fost umilit pentru faptul că era de culoare. Replica pe care i-a spus-o blondei din spatele lui este genială. Un aeroport întreg l-a aplaudat

A fost umilit pentru faptul că era de culoare. Replica pe care i-a spus-o blondei din spatele lui este genială. Un aeroport întreg l-a aplaudat

A fost umilit pentru faptul că era de culoare. Replica pe care i-a spus-o blondei din spatele lui este genială. Un aeroport întreg l-a aplaudat
Sursa foto: Foto: Emmit Eclass Walker/ Facebook
08 Dec 2017   •   10:05

Un barbat de culoare a fost umilit in public, dupa ce o femeie l-a certat pentru ca i-ar fi furat locul la rand, la imbarcarea intr-un avion, pe aeroportul „Ronald Reagan” din Washington.

Eclass Walker era la rand inaintea femeii si astepta linistit sa fie facut anuntul din partea companiei de zbor. In doar cateva clipe, el a fost umilit intr-un mod ireal, doar pentru ca era de culoare.

Acesta a avut o replica geniala, pentru care a fost aplaudat de un aeroport intreg, oamenii asistand la intreaga scena. Femeia despre care barbatul umilit le-a povestit si prietenilor de pe Facebook nu l-a crezut pe acesta in momentul in care el i-a spus ca va calatori la clasa I.

In clipa in care a simtit ca e umilit, barbatul de culoare i-a oferit acesteia mai multe replici care au devenit virale, odata ce intreaga poveste a fost postata pe Facebook, informeaza ciao.ro.
„Ma scuzati, cred ca sunteti la randul gresit, trebuie sa ne lasati sa trecem. Acest rand e unul cu prioritate cand se va face imbarcarea in avion„, i-a spus blonda.

„Prioritate inseamna clasa I, corect?”, a intrebat-o barbatul de culoare pe femeia care devenise usor irascibila. „Da, insa ma scuzati, va vor striga si pe voi dupa ce ne urcam noi in avion”, a mai adaugat femeia care se afla in spatele lui.

Dupa ce l-a umilit in repetate randuri, Eclass Walker i-a spus blondei alaturi de care s-a si fotografiat urmatoarele: „Nu, sunt prea mare pentru a fi acceptat in vreo armata, doamna. Sunt doar un negru cu bani”. Imediat dupa aceasta replica, toti cei de pe aeroport au inceput sa il aplaude pe barbatul de culoare.

×
Subiecte în articol: replica femeie aeroport blonda
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close