Antena 3 CNN Actualitate Social Se deschide o nouă fabrică în România. Sute de locuri de muncă: se caută oameni pentru zona de producție, dar și manageri

Se deschide o nouă fabrică în România. Sute de locuri de muncă: se caută oameni pentru zona de producție, dar și manageri

Noul an vine şi cu o nouă fabrică în România, existând posibilitatea de angajare pentru sute de oameni, pe diverse paliere.

Se deschide o nouă fabrică în România. Sute de locuri de muncă: se caută oameni pentru zona de producție, dar și manageri
Sursa foto: Profimedia
de Alexandra Dima    |    19 Dec 2023   •   14:06

Nokian Tyres, o companie din Finlanda, se pregătește să deschidă o nouă fabrică de anvelope în Oradea, județul Bihor, generând peste 350 de locuri de muncă pentru anul viitor.
Fabrica va fi un exemplu în industria anvelopelor, fiind proiectată să funcționeze cu emisii zero de CO2. 

Directorul General, Susanna Tusa, subliniază importanța formării unei echipe puternice pentru această nouă fabrică. Momentan, pozițiile pentru care se fac angajări sunt destul de diverse. Se caută oameni pentru zona de producție, dar și manageri. Cerințele sunt minime, astfel că oricine își dorește un nou loc de muncă este încurajat să aplice.

Mai exact, peste 350 de locuri de muncă vor fi disponibile pentru români.

Investiția majoră de peste 600 de milioane de euro pentru această fabrică, susținută și de un ajutor de stat considerabil, evidențiază modul în care astfel de proiecte pot sprijini dezvoltarea economică a țării.

Fabrica va avea o capacitate impresionantă de producție de șase milioane de anvelope pe an și se estimează că primele anvelope vor ieși de pe linia de producție în a doua jumătate a anului viitor, urmând ca producția comercială să înceapă la începutul lui 2025.

Nicolae Ciucă a subliniat importanța proiectelor de anvergură care contribuie semnificativ la dezvoltarea economiei naționale.

„Este o investiţie de peste 600 de milioane (de euro, n.r.), dar din această investiţie, ajutorul de stat este unul consistent, de aproximativ 100 de milioane (de euro, n.r.). Ca atare, este, din punctul meu de vedere, un model de a înţelege modul în care ne putem sprijini reciproc pe proiecte de anvergură.

×
Subiecte în articol: Nokia fabrica
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close