Antena 3 CNN Actualitate Social Un angajat Dacia a murit imediat ce a ieșit din tură. Bărbatul s-a prăbușit în curtea fabricii

Un angajat Dacia a murit imediat ce a ieșit din tură. Bărbatul s-a prăbușit în curtea fabricii

Un angajat Dacia și-a pierdut viața în cursul zilei de luni, imediat ce a ieșit din tură. Bărbatul s-a prăbușit în curtea fabricii.

Un angajat Dacia a murit imediat ce a ieșit din tură. Bărbatul s-a prăbușit în curtea fabricii
12 Mai 2020   •   11:18

Victima în vârstă de 58 de ani, care avea afecțiuni, terminase programul şi se îndrepta spre ieşirea din uzină, când a acuzat o stare de rău, informează epitești.ro.


"Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri de către personalul medical al societăţii, după care i s-au făcut manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 192, 349 şi 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, iar verificările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs", precizează IPJ Argeş.

Cauzele decesului vor fi stabilite după efectuarea autopsiei. Potrivit sursei citate, în cadrul autopsiei se vor efectua și teste pentru COVID-19.

×
Subiecte în articol: Dacia Pitești
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close