Antena 3 CNN Actualitate Social Arme și muniție, ascunse într-un geamantan din pădurea Băneasa

Arme și muniție, ascunse într-un geamantan din pădurea Băneasa

Un geamantan în care se aflau două pistolete, două arme semiautomate și patru grenade defensive, precum și elemente de muniție a fost găsit în pădurea Băneasa.

Arme și muniție, ascunse într-un geamantan din pădurea Băneasa
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Gabriel Brezeanu
de Georgiana Adam    |    28 Feb 2022   •   16:05

Poliţiştii au găsit geamantanul plin cu arme în stare avansată de degradare în pădure, în urma unui apel la 112.

Un bărbat a sesizat, duminică, prin apel la 112, faptul că a descoperit în pădurea Băneasa, îngropat, un geamantan în care se aflau, la prima vedere, arme și elemente de muniție, anunță Poliția Capitalei.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au demarat investigațiile.

"În interior, au fost găsite, în avansată stare de degradare, 2 pistolete, 2 arme semiautomate și 4 grenade defensive, precum și elemente de muniție", informează, luni, Poliția Capitalei.

Armele și muniția au fost ridicate și transportate la Institutul de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru expertiză.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.
 

×
Subiecte în articol: arme munitie pădurea Băneasa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close